3 zomerse outfits voor een Summer-proof garderobe

3 outfits for Summer

De zomer is bijna in het land en ik laat me alvast inspireren door de laatste trends. Wanneer de temperaturen de lucht inschieten en de dagen langer worden haal ik mijn kleedjes en rokjes weer boven. Het weer in België is zo onvoorspelbaar, de ene dag is het hier 27 graden en de dag erna 14… Jep, we moeten ervan genieten! Om jullie ook wat te inspireren maakte ik een korte video waarin ik mijn favoriete looks deel. Geen zin om te lezen? Scrol dan even naar beneden voor de video!

 

Musthave: een jumpsuit

Je kan echt niets mis doen met een stijlvolle jumpsuit, toch? Deze is van The Fashion Store, zij hebben verschillende vestigingen verspreid over België. Op dit moment hebben ze geen webshop maar ik heb de jumpsuit nog maar recent gekocht dus heel misschien is deze nog beschikbaar! Ik combineerde het met mijn schoenen van Tamaris en roze handtas van het Italiaanse merk Bergé voor wat extra kleur.

Een jumpsuit is het perfecte item voor de zomer. Het is zo comfortabel en je vindt ze in verschillende kleurtjes en stoffen. Een tip: kies voor een licht stofje in de zomer. Ik vind het zelf leuk om een iets ruimere te dragen, eentje met wijde pijpen maar zorg er wel voor dat het niet op een ‘patattenzak’ lijkt. 🙂 Dit doe je door de taille wat te accentueren. Bij mijn jumpsuit zit een lintje, waardoor ik dit meer benadruk.

Ik verzamelde mijn favorieten, die je hier beneden terugvindt.

 

 

 


Merken

Jumpsuit: The Fashion Store 

Tas: Bergé

Schoenen: Tamaris 

 

Black jumpsuit outfit for summer
Black jumpsuit outfit for Summer

 

 

 

 

Een kleurrijk maxi kleedje

Een maxi kleedje is een lange jurk tot op de grond. Het is een echte musthave in elke kast omdat je het eigenlijk voor elk seizoen kunt dragen. In de zomer combineer je het met sandalen, in de winter met boots en een dikke jas. Dit blauw kleed kocht ik in een lokaal winkeltje in Calella de Palafrugell (Spanje). De naam van het winkeltje is Blue Calella en ja ze verkopen hier dus allerlei blauwe kledingstukken. 🙂

Ik combineerde het kleedje met een handtas van het Belgische merk Détail, daar schreef ik zelfs al een artikel over, lees het hier: littlelouvain.com/nl/musthave-i-detail-collection/

Daarnaast draag ik ook schoenen van Tamaris! Zo’n muiltjes zijn een echte trend, en daar schreef ik uiteraard ook een artikel over: littlelouvain.com/nl/what-a-shoe-can-do/

 

 

 

Shop mijn favoriete maxi kleedjes hier:

 

Merken

Kleedje: Calella Blue in Calella de Palafrugell

Schoenen: Tamaris

Handtas: Détail 

 

Blue maxi dress outfit for summer
Blue maxi dress outfit for Summer 2

Maxi rok en top

Ik zal het maar toegeven: ik ben verslaafd aan bloementopjes. Het is een item dat eigenlijk altijd mooi blijft, echt tijdloos dus. Deze top is van Les Folies, zij hebben een winkel in Leuven en Gent. Hier ben je aan het juiste adres voor trendy en betaalbare items. Ik combineerde het met mijn maxi rok van Julia June en mijn muiltjes van Tamaris!

 

 

Shop mijn favoriete items hier: 


Merken

Top: Les Folies

Rok: Julia June

Schoenen: Tamaris

Tas: Detail

Flower top and maxi skirt outfit for Summer

Flower top musthave outfit for summer

 

 

 

Video

Een video zegt meer dan wat foto’s vind ik persoonlijk… Daarom maakte ik een korte video waarin ik de verschillende outfits draag.

Vind je deze video leuk? Geef me dan even een like!

 

Signature blogger

Meer lezen? Je vindt al mijn artikels over mode hier: littlelouvain.com/nl/category/fashion/

 

 

 

 

 

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.