Nougat Feliz: een Belgische lekkernij

Nougat Feliz

Twee weken geleden kreeg ik de kans om iets te doen wat ik echt graag doe: een nieuw merk ontdekken. Deze keer geen mode, juwelen of verzorgingsproducten maar toch iets waar iedere vrouw wel van houdt… Jep, nougat!

Ik hou van een merk met een verhaal. Zeker wanneer dit merk lokale ingrediënten gebruikt voor de productie. En dat is exact wat Nougat Feliz doet. Ze hebben zelfs een label van authenticiteit van UNZIO gekregen met ‘handmade in Belgium’. Daar zijn ze natuurlijk trots op en je proeft dit in elk product. De mensen achter dit merk hebben het bedrijf in 2015 opgericht vanwege hun passie voor het culinaire. Nieuwe smaken ontdekken en het voelen van verschillende texturen is iets wat ze het liefste doen. Aan hun klanten willen ze vooral een unieke ervaring bieden met de verschillende handgemaakte producten.

De producten zijn handgemaakt volgens old- fashioned recepten, maar ze vinden het leuk om een originele touch toe te voegen. Eerst koken ze de siroop in de koperen ketels, ze roosteren de nootjes en ze experimenteren voortdurend met nieuwe smaken. Ze hebben zelfs een Gin & Tonic nougat op de markt gebracht, dat klinkt toch geweldig?

Ze zijn niet enkel bezig met experimenteren, daarnaast gebruiken ze de meest exclusieve natuurlijke ingrediënten om die buitengewone smaken te verkrijgen. Hun doel is om verschillende lagen aan smaken in één product te verwerken, zodat je bij elke beet de aparte smaken herkent. Wanneer ik normaal gezien snoep, dan krijg ik al die smaken tegelijk binnen, terwijl je bij Nougat Feliz die aparte smaken echt herkent. Daarnaast gebruikt Nougat Feliz geen artificiële zoetstoffen, dit zorgt voor een natuurlijke maar magische smaak.

 

Ken jij dit merk al? 100% Belgisch en puur genot!

Producten: Buche Coco – Nougat

Madrid Srprs.me

Volg:
Fabio
Fabio

Fabio Di Taranto graduated in applied psychology and has worked in the field of recruitment. Today his focus shifted towards English copywriting. His interests? Pretty basic and common: movies, series, books and the culinary arts!

2 Reacties

  1. januari 3, 2018 / 10:18 am

    I hadn’t heard of this brand yet, but oh my this sounds good! I love the pictures, it makes me immediately very hungry! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.