Een dag in het leven van een freelancer

Omdat velen van jullie mij vroegen om een video te maken: hier is hij dan! Ik krijg veel vragen over mijn job, wat ik doe gedurende de dag en hoe ik mijn tijd indeel. Vanaf nu start ik een nieuwe rubriek op de blog #thefreelancelife waar ik alles deel over mijn leven als een freelancer.

In deze video neem ik jullie mee naar de lancering van de nieuwe editie van The Gay Issue, ik moet enkele pakjes ophalen bij de post en unbox ze daarna! En ik geef jullie een kijkje in mijn ‘bureau’. 😉

Subscriben en liken mag altijd!

Volg me ook op Instagram of Facebook om mijn projecten te volgen!

X Elien

 

 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. Jill
  februari 15, 2018 / 3:36 pm

  Leuke video! Benieuwd naar die Batiste ook 🙂 xxx

  • Elien
   Elien
   Auteur
   februari 15, 2018 / 5:36 pm

   Thanks Jill! Ik deel zeker nog mijn ervaring met Batiste! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.