Bloemetjes, dé trend die altijd blijft I Lesara

Spring musthaves

Oké ik geef het toe: mijn kast hangt vol items met bloemenpatroon. De lente en zomer zijn dan ook geschikt voor bloemenprints en mooie kleuren. Want niets straalt meer lente uit dan bloemetjes, toch? Ik ben echt verliefd op die prints, maar bloemetjes worden ook vaak omschreven als ‘overgrootmoeder- print’. Ja je kent het wel, die typische bloemenzetel van ‘de bomma’. Daarom is het van groot belang dat het motief modern en fris is, om niet op een oude zetel te lijken. 🙂 Ik vond het perfecte kleedje op de website van Lesara. Het design is verfijnd, vrouwelijk en het stofje is enorm zacht. Tijd om je meer te vertellen!

 

 

Lesara heeft een ruim aanbod aan betaalbare en trendy items. Wist je dat ze alle dagen veel korting aanbieden, soms tot wel 80%? En er zijn verschillende categorieën: kleren, schoenen, accessoires, juwelen, en items voor het interieur. Met een aanbod van meer dan 70.000  items weet ik zeker dat jij vindt wat je zoekt.

Het klassieke bloemenkleedje is perfect voor de lente. Het motief is mooi, maar je moet wel weten hoe je dit best combineert. We willen natuurlijk ook niet dat het helemaal over the top is én te druk… Daarom combineerde ik het met mijn lichtroze handtas van Guess en mijn nude-kleurige schoenen van S. Oliver. Dit zorgt voor een verfijnde en klassevolle lentelook. Cute, comfy & een classic!

 Floral Fashion

Lesara houdt net zoveel van bloemen als mezelf, en ze hebben zelfs een aparte pagina Flower Fashion waar je de leukste items met bloemenprint vindt, speciaal voor de lente! Van broeken, shorts, kleedjes tot t-shirts of de typische kimono dress: een ruim aanbod dus!

Spring must haves

 

 

Lesara floral dress

 

Kortingscode

De seizoenswisseling vraagt natuurlijk om wat online shopping, om dé perfecte lente-proof outfit te vinden, toch? Goed nieuws want in samenwerking met Lesara mag ik jullie 10% korting geven. Gebruik de code  LITLLELOUVAIN10 op de website om de 10% te krijgen. Geïnteresseerd in het kleedje op de foto’s? Je vindt het hier terug.

 

Details kleed:

Prijs: € 49,99, € 24,99

 

PS: Wil je meer lezen over Lesara? Ik schreef al meerdere blog posts, waar ik jullie de leukste outfits toon!

Signature blogger

 

(Foto’s genomen in De Kruidtuin, Leuven)

 

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. april 15, 2018 / 2:44 am

    This is a really gorgeous dress – the floral pattern is perfect for spring and summer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.