A lace love story

Outfit belgian blogger

[dropcap]A[/dropcap]ls ik een kanten bloesje tegenkom, dan gaat mijn hart toch net iets sneller slaan. Oh, wat hou ik van kant! Het is vrouwelijk, sexy en het zorgt direct ook voor dat gehalte aan luxe. Wie mij goed kent weet dat ik daarnaast ook graag zwart draag. Combineer deze twee grote liefdes en dan zit je helemaal goed! ‘All black’ zou natuurlijk ook maar saai zijn, daarom combineerde ik het met de prachtige handtas van het Belgische merk Detail. Ik ben zelf Belgisch gezind en steun ook graag de lokale handel. Mijn broek is trouwens van de prachtige multibrand winkel Room For Style, gesitueerd in het hartje van Mechelen. Een aanrader als je op zoek bent naar originele stuks!

 

Vandaag deel ik mijn volledige look met jullie.

Blouse:  Only

Broek: Room For Style

Schoenen: S. Oliver

Handtas : Detail Hasselt

Juwelen: Pandora

Ring: Rara Jewelry

 

 

Outfit belgian blogger

 

Details

 

Outfit

 

 

 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. februari 24, 2018 / 12:48 pm

  Supermooie foto’s! Ik hou echt van kanten kledij; een van mijn favoriete kleedjes is een kanten blauw kleedje dat ik al jaaaren heb en nog niet beu ben!:D

  Xo Noor
  Clothesanddreams.blogspot.com

  • Elien
   Elien
   Auteur
   februari 24, 2018 / 4:48 pm

   Dankjewel! Leuk hé, kanten kledij oogt ook altijd zo luxueus! 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.