fbpx

Mijn skin care routine met Babor

Babor face oil

De laatste weken heb ik het ongelofelijk druk gehad én ik had zelfs geen tijd om blogartikels te publiceren. Maar nu ben ik weer helemaal terug! Mijn goede voornemens voor 2018? Een klein beetje meer aan mezelf denken en wat vaker me-time inplannen. Na een drukke periode realiseer ik me dat ik dit eigenlijk te weinig doe, en dat het gewoon belangrijk is om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Een week geleden ontving ik deze gezichtsolie van Babor. Wie me kent weet dat ik helemaal into gezichtsolie ben. Ik vertel je er meer over!

Een jonge & stralende huid

Ik heb Babor voor het eerst leren kennen tijdens de persdagen en het merk trok direct mijn aandacht. Ze hebben me altijd geleerd dat je een boek niet moet beoordelen op basis van de kaft, maar deze verpakking ziet er gewoon super luxueus uit. Ik heb een zwak voor luxeproducten, maar kan je mij dat kwalijk nemen? Die luxeverpakking en het feit dat het een gezichtsolie is, daarom moest ik het gewoon proberen! Vandaag deel ik mijn bevindingen met je.

De voordelen

De Rejuvenating Face Oil is geschikt voor elke huid die nood heeft aan hydratatie. Het is geïnspireerd op het onderzoek van dr. Michael Babor. Hij deed ondezoek naar lipiden, deze olie herstelt jouw lipiden en is geschikt voor alle huidtypes. Het speciale rozenextract zorgt ervoor dat de huid minder gevoelig wordt voor irritatie. Daarnaast bevat het een multifunctioneel huidverdedigingssysteem, dit klinkt ingewikkeld maar eigenlijk zorgt het ervoor dat het geïrriteerde gebieden kalmeert en versterkt het de natuurlijke afweermechanismen van de huid. Enkele van de ingrediënten zijn macadamianotenolie en amandelolie, wat de huid voedt en verzacht. Deze ingrediënten zijn gekend omwille van hun goede eigenschappen voor de huid.

De olie is zowel geschikt voor de winter als de lente, zeker voor droge huidjes!

Hoe te gebruiken

Breng ’s morgens of ’s avonds aan na het reinigen van het gezicht. Voeg 8 à 10 druppeltjes toe aan je handpalm en verdeel het over het volledige gezicht. De olie kan zowel alleen gebruikt worden als in combinatie met een moisturizer. Persoonlijk gebruik ik de olie liever ’s avonds om de huid gedurende de nacht voldoende verzorging te bieden. ‘S morgens lijkt me minder een optie omdat een olie toch redelijk vettig oogt en dit in combinatie met make-up dus niet echt ideaal is.

Resultaten

Zoals gewoonlijk ruik ik altijd eerst aan een product. Een van de dingen waar ik me aan erger bij huidverzorging is zeker en vast een chemische geur. Dat is hier helemaal niet het geval. Het is een aangename geur die me een beetje doet denken aan de wellness. ‘S morgens kijk ik al uit naar dit product, dus dan weet je dat de geur zeker goed zit. 🙂 Deze olie is niet plakkerig, bij veel andere producten is dit wel.

De prijs van de olie bedraagt €50, het is dus wel ietsje duurder maar het is zijn prijs volledig waard. Met zo’n gezichtsolie doe je eigenlijk ook wel lang, soms tot wel één jaar. Dan is 50 euro op zich niet veel natuurlijk als je er zo lang plezier van hebt.

Ik gebruik de olie nu al bijna 4 maanden en ik zie het verschil. Mijn huid voelt zacht aan, ruikt geweldig en is voldoende gehydrateerd. Een musthave!

Daarnaast zijn de ampullen van het merk ook enorm goed.

Product photography

Babor

Details

De face oil vind je hier

Signature blogger

Meer lezen? Je vindt al mijn skin care reviews op deze pagina.

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 13 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.