About Elien Voets

Over Littlelouvain

Mijn naam is Elien, ik ben social media manager en content creator voor bedrijven in België en Nederland. Dit wil dus zeggen dat ik foto’s maak, de teksten schrijf, e-mailmarketing verzorg, me bezig hou met influencer marketing of de social media van klanten beheer. Jep veel ‘ik’, maar ik werk alleen én dat zorgt ervoor dat bedrijven altijd persoonlijk contact met mij hebben.

Ik weet het nog goed: als driejarige was er al een grote interesse voor mode, schoenen en alles wat blinkt. Mijn grootmoeder zei altijd: " Elien jij bent echt de tweede Imelda Marcos." Je kent haar wel, deze vrouw heeft zo’n duizend paar schoenen, ook wel een aantal balzalen vol. Oké, ik heb misschien geen duizend paar schoenen, maar het komt toch dicht in de buurt. 😉  Die liefde zet ik voort want ik werk voor bedrijven in de horeca, beauty, mode, gezondheid en lifestyle. 

Op de blog deel ik mijn liefde voor Leuven. Een stad naar mijn hart! Je had waarschijnlijk al wel door dat Littlelouvain van Leuven komt. Je vindt hier leuke hotspots in ’t stad, maar ook gewoon artikels over beauty, fashion en lifestyle en reizen. En natuurlijk vind je hier ook een aparte rubriek met social media tips.

Veel leesplezier!

Vragen? Of benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur me gerust een mailtje, dat kan hier!
Ik stuur je met veel plezier een vrijblijvend voorstel of kom graag eens langs. Een kennismakingsgesprek is steeds vrijblijvend. 

 
Handtekening xoxo Elien Voets

Samenwerkingen

Op Littlelouvain.com wil ik iedereen dagelijkse inspiratie bieden op het vlak van beauty, mode, reizen en lifestyle. Ik geloof in storytelling: een product niet gewoon verkopen, maar het delen van een prachtig verhaal. Ondernemers met prachtige verhalen mogen me altijd contacteren. Ik ga met veel plezier een koffietje samen drinken om de kansen voor jouw bedrijf te bespreken.

diensten