fbpx
freelance marketeer leuven voor ondernemers

Mijn naam is Elien, ik ben social media manager voor ondernemers in België en nog specifieker voor de beauty, mode of lifestyle industrie.

Dit wil zeggen dat ik de kanalen van deze ondernemers beheer zodat zij zich kunnen focussen op hun bedrijf. Daarnaast zorg ik ook voor de invulling van deze kanalen aan de hand van fotografie en teksten. Naast het beheer kunnen bedrijven ook bij mij terecht voor adviesmeetings en workshops. Via coachingtrajecten leer ik ze hoe ze hun kanalen optimaal kunnen gebruiken.

Ik weet het nog goed: als driejarige was er al een grote interesse voor mode, schoenen en alles wat blinkt. Mijn grootmoeder zei altijd: ” Elien jij bent echt de tweede Imelda Marcos.” Je kent haar wel, deze vrouw heeft zo’n duizend paar schoenen, ook wel een aantal balzalen vol. Oké, ik heb misschien geen duizend paar schoenen, maar het komt toch dicht in de buurt. ;–))  Die liefde zet ik voort want ik werk voor bedrijven in de horeca, beauty, mode, gezondheid en lifestyle.

Op de blog deel ik mijn liefde voor Leuven. Een stad naar mijn hart! Je had waarschijnlijk al wel door dat Littlelouvain van Leuven komt. Je vindt hier
leuke hotspots in ’t stad, maar ook gewoon artikels over beauty, fashion en lifestyle en reizen. En natuurlijk vind je hier ook een aparte rubriek met 
social media tips.

Veel leesplezier!

Nhow Rotterdam view

Ben jij actief in de beauty-, mode- of lifestylesector?

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend want het is ontzettend belangrijk dat er een klik is.

Contacteer me gerust voor meer informatie!

Ontdek mijn werk

Ik werk enkel voor kmo’s, omdat ik veel belang hecht aan een persoonlijke aanpak. Benieuwd voor wie ik al mocht werken?