fbpx

Online Marketing

Online marketing voor jouw bedrijf

Social media is nog maar een klein deel van jouw online marketing. Alle verschillende kanalen moeten op elkaar afgestemd zijn, breng daarom in kaart op welke kanalen jouw doelgroep aanwezig is. Denk hierbij aan jouw website, blog, e-mailmarketing, google Adwords en forums. 

Als je alle kanalen in kaart hebt gebracht dan is het tijd om ze op elkaar af te stemmen. Bij grotere campagnes is het van groot belang dat je de verschillende kanalen goed inzet en dezelfde boodschap verspreidt op elk kanaal. 

E-mailmarketing

Het belang van e-mailmarketing wordt vaak wat onderschat. Het is een below the line kanaal, dit wil zeggen dat het echt geschikt is om een bepaalde niche te bereiken en jouw doelgroep heel persoonlijk te benaderen. Dit in tegenstelling tot above the line kanalen zoals tv en radio, waar je vooral een grote massa bereikt. 

Bij e-mailmarketing is de ROI echt groot, omdat je vaak maar een kleine inspanning moet leveren. Via templates kan je snel jouw doelgroep bereiken. Automation mails zorgen ervoor dat alles automatisch verloopt en je niet elke dag bezig moet zijn met het versturen van e-mails. Het bespaart je heel wat tijd!