De herfst is bijna hier, tijd voor een tasje thee!

Blendtea Ginger Lemon tea littlelouvain

Ik ben verslaafd aan thee, laat ik je dat al even zeggen. Soms drink ik wel 7 tasjes thee per dag en het is mijn favoriete drank in de herfst. Oké, misschien wil je helemaal nog niet denken aan de herfst maar september is bijna in het land dus die koudere periode komt er ook weer aan. Waarom ik zo graag thee drink? Op donkere en koude weekdagen is dit het ultieme middeltje om uit mijn warme en gezellige bed te geraken. Alleen al voor deze reden hou ik van mijn dagelijks kopje thee. 🙂 Daarnaast is er ook een theesoort voor elke gelegenheid, je hebt theeblends die geschikt zijn voor de zomer, de herfst en ga zo maar door. Thee heeft ook geweldige voordelen voor de gezondheid en ik voel me gewoon beter als ik een kopje thee drink in plaats van een kopje koffie. Even ter verduidelijking: ik drink nog wel koffie ’s ochtends, maar daarna drink ik direct mijn tasje thee. 🙂  Last but not least: er is echt iets gezelligs aan theedrinken, niets beter dan op een koude avond onder een dekentje te kruipen met een tasje thee. Mijn favoriete merk is BlendTea, ik heb een gigantische collectie en recent hebben ze weer een nieuwe theeblend op de markt gebracht: Ginger Lemon. Die moest ik dus gewoon proberen! Benieuwd? Vandaag vertel ik je meer.

 

Ginger & Lemon thee

De combinatie van gember en citroen heeft iets speciaal. Het was vroeger ook een klassiek hulpmiddeltje uit grootmoeders keuken bij tal van kwaaltjes. Gember en citroen hebben beiden veel smaak en de combinatie van deze twee zorgt voor dieptegang! Of je nu zelf een echte theedrinker bent of niet, deze blend kan beiden overtuigen. De Ginger Lemon kan je zowel bij het ontbijt drinken, voor het slapengaan of koud en warm in de dag. Groene thee is net zoals witte thee niet gefermenteerd. Het productieproces van groene thee bevat wel 4 fasen: verdorren, verhitten, rollen en drogen. Na het verdorren worden de theeblaadjes enkele minuten verhit tot een temperatuur van 100 graden door oftewel grote wokpannen in China of door te stomen in Japan. Zo worden de blaadjes zacht en zijn ze gemakkelijker te rollen.

De Ginger Lemon is niet enkel heel lekker, het heeft ook tal van voordelen voor de gezondheid. Zo kan het helpen bij misselijkheid en spijsverteringsproblemen,  daarnaast heeft gember ook een natuurlijk ontstekingsremmend effect en kan het irritatie, zwelling en pijn verminderen. Wist je trouwens dat gember en citroen heel vaak in huidverzorging gebruikt worden? Door de krachtige werking is het ook goed voor het haar!

 

Blendtea Belgium tea littlelouvain

 

Koop 2 doosjes Ginger Lemon en krijg een extra cadeautje

Goed nieuws: als je twee doosjes Ginger Lemon koopt (de link vind je hier: natuurlijke-thee.be/winkel/ginger-lemon/  ) en je noemt mijn blognaam (littlelouvain) in de beschrijving, dan krijg je een extra cadeautje gratis.

 

Wil je meer weten over BlendTea? Bekijk dan zeker eens de website: www.blendtea.be

 

 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.