Iedereen is uniek – Melano

Melano that's me

Wanneer ik klein was had ik altijd het gevoel dat ik niet in de maatschappij paste. Het zelfvertrouwen van vrouwen wordt beïnvloed door de geïdealiseerde voorstelling van vrouwen in de boekjes, op televisie en dergelijke. Als een tiener had dit echt een grote impact op mij. Ik wou ook een perfecte huid en mooie lach hebben, en wou net zo mager zijn als die modellen. Toen wist ik helemaal nog niet dat dit eigenlijk niet realistisch is. Op dit moment realiseer ik me dat er eigenlijk totaal niets mis is met ‘anders zijn’. Iedereen verdient zijn/ haar plaatsje in de maatschappij. Ik ben trots op mijn curves, mijn oneffenheden én mijn eigenaardigheden. Het is oké om anders te zijn, wees jezelf en blijf uniek! Vind je het leuk om je te verkleden als eenhoorn of zeemeermin? Doe het gewoon! Of slaap jij nog steeds met je favo teddybeer? Who cares, wees gewoon jezelf!

 

Melano

 

 

 

 

Eigenaardigheden, iedereen heeft er wel een aantal. Vaak verstoppen we het, maar waarom omarmen we deze niet? Het maakt je uniek. Enkele van mijn eigenaardigheden:

 • Ik ga nooit slapen zonder mijn favoriet dekentje en mijn eigen kussen.
 • Ik hou van tomaten, ik eet het bij (bijna) alles! Hoe meer tomaten, hoe beter.
 • Mijn middle name is perfectionist. Ik ben een dromer en als ik een idee heb, dan wil ik het op mijn manier doen. Zelf vind ik het best vervelend als iemand mij zegt hoe en wat ik moet doen. Dit is ook een van de redenen waarom ik freelancer geworden ben. Zo kan ik mijn creativiteit gewoon laten vloeien zonder strikte regels te moeten volgen!
 • Ik verlaat mijn huis nooit zonder gelakte nagels en juweeltjes. Een van mijn favoriete merken is Melano, zij willen vrouwen aanmoedigen om zichzelf te zijn.
 • Ik heb een obsessie voor alles wat rose golden is.

 

Melano wil vrouwen aanmoedigen om hun persoonlijkheid te laten zien aan de hand van juwelen. Het leuke aan dit merk is dat je alles kunt aanpassen voor elke gelegenheid, stijl of stemming. De steentjes kunnen verwisseld worden en daar verkrijg je direct ook een ander juweel mee. Zelf mocht ik een steentje uitkiezen, maar ik kreeg er nog eentje extra meegestuurd en dit maakt zo’n groot verschil! Daarnaast zijn er zoveel verschillende ringen met leuke designs. Ik combineerde er drie: eentje met kleine steentjes, de standaardring met steen en nog eentje die gekarteld is. Natuurlijk bestelde ik ze in roségoud, mijn obsessie is nog lang niet over! 😉

Belangrijk: er is niets mis met jezelf zijn! 

Signature blogger

 

 

 

Melano that's me

Details

Website: www.melano-jewelry.com

Instagram: www.instagram.com/melanojewelry/

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

3 Reacties

  • Elien
   Elien
   Auteur
   maart 26, 2018 / 6:17 pm

   Helemaal mee eens!
   En de ringen zijn echt zo leuk.
   Echt een pluspunt dat de steentjes vervangen kunnen worden! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.