Bluxbox: de ideale manier om nieuwe producten te ontdekken

Ik zal het maar toegeven: ik ben echt verslaafd aan huidverzorging. Eigenlijk pas de laatste jaren, ja ik zou me moeten schamen… Op mijn 12de kreeg ik opeens een zeer rode huid, droge plekken en last van acné. Ik dacht ‘goh ja, dat zal de puberteit wel zijn’. Wat blijkt? Ik heb een zeer gevoelige huid en een lichte vorm van couperose. Ik was dus echt zeer onzeker op mijn 12de en begon met het smeren van foundation… In plaats van het probleem aan te pakken wou ik het eigenlijk gewoon verbergen, maar op je 12de weet je uiteraard niet beter. Tegenwoordig ben ik dus echt op zoek naar producten die goed zijn voor mijn gevoelige huid en de problemen ook verminderen. Als jullie me op Instagram volgen weten jullie ongetwijfeld al dat ik fan ben van 2 merken: Natural SELF  (voor het gezicht en lichaam) en Urtekram (vooral de doucheproducten en de body balm).  Waarom deze twee merken? Omdat ze beide natuurlijk zijn! Eigenlijk zou je alles wat je op je gezicht smeert ook gewoon moeten kunnen eten… Chemische producten zijn nefast voor de gezondheid want de huid is ons grootste orgaan. Ik heb dus mijn vaste favorieten, enkel SELF heeft mijn problemen verminderd. Maar ik probeer wel graag naast mijn dagelijkse SELF routine iets nieuws uit, omdat ik best nieuwsgierig ben haha.

Ik las al veel over zo van die maandelijkse boxen waarmee je nieuwe dingen ontdekt. Toch had ik nog nooit zo’n box geprobeerd, waarom weet ik eigenlijk niet. Waarschijnlijk bestelde ik er nog geen omdat ik vaak niet zo hou van verandering en al zeker niet als je iets koopt en niet weet wat er op je deurmat gaat belanden. Toen Bluxbox me vroeg of ik een box wou reviewen was ik echt wel benieuwd. Vandaag deel ik jullie de inhoud van de box. Spoiler: ik ben fan!

Over BLUXBOX

www.bluxbox.nl

Maar hoe werkt dit nu net, zo’n box? Eigenlijk is het vrij simpel. Je betaalt een vast bedrag van €29,95 euro per maand (+ 2,50 euro verzendkosten voor België) Zelf ben ik niet zo voor abonnementen want ik haat het om vast te hangen aan iets. Maar als je het zo bekijkt is het wel super interessant. In de box van juli- augustus zaten 12 producten die samen €100 euro waard zijn. Op die manier ontdek je elke maand producten tegen een veel lagere prijs!

De dozen bevatten zowel full size producten als staaltjes en daardoor kan je ook een aantal andere producten ontdekken die misschien ook wel interessant zijn. 

In de Summer Edition box zaten 12 producten waarvan 9 full size. Daarnaast zaten er ook een aantal extraatjes in zoals een bon voor een lasersessie om haartjes te verwijderen en een kortingscode voor een haarmasker van Wella Professionals.       

De box bestond uit producten waaronder een Sea Me facial mask van True Organic of Sweden, dit masker voedt en reinigt de huid. Er zat ook een shower gel in van Yves Rocher die zelfs een prijs mocht ontvangen van product van het jaar 2018.  Een van mijn favoriete ontdekkingen is de body mousse van Aldo Vandini. Deze mousse bevat hibiscus en vanille, een geweldige combinatie die de huid zijdezacht maakt. En de geur is ook geweldig! 

Er zat ook een komkommer maskertje van Kocostar . Een geweldig masker, want het bevat veel vocht waardoor je huid zijdezacht aanvoelt na gebruik. Er zat ook een mascara in, een shampoo, lipgloss, nagellak, een dagcrème en nog tal van andere producten. Bekijk zeker eens de website als je meer informatie wil! 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

1 Reactie

  1. september 17, 2018 / 6:30 pm

    Je merkt gewoon dat je enthousiast bent van de box 🙂 Er zitten zeker enkele toffe producten bij! 🙂

    xo Noor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.