Cashback World I Voordelig shoppen

Waarschijnlijk weet je dit al maar morgen, de 16e van januari is het mijn verjaardag! En dat vier ik goed met wat online shopping. Januari betekent ook solden, op dit moment tik ik mijn favoriete koopjes op de kop. Toch shop ik het ganse jaar door extra voordelig. Hoe dan? Via De Cashback World. Nog nooit van gehoord? Dan leg ik het kort voor je uit!

Cashback World is een internationaal platform van partners. Het idee achter dit concept is best simpel: je registreert jezelf online en voor elke aankoop krijg je Cashback en Shopping Points. Cashback is eigenlijk het bedrag dat je uitspaart, vanaf een bepaald bedrag wordt dit uitbetaald en dus teruggestort op jouw rekening. Gemakkelijk, toch?

Wil jij ook deel uitmaken van dit platform? Stuur me een mailtje!

Deals, deals, deals!

Cashback World verzamelt de beste deals! Op die manier spaar je dus geld uit naast de Cashback en Shopping Points die je ontvangt. Ik heb een lijstje gemaakt van mijn favoriete shops en deals.

Blendtea

Blend Tea: voor al de theeliefhebbers!

Ik ben een grote theeliefhebber. Dat weten mijn vrienden als de beste, ik kreeg voor mijn verjaardag vaak lekkere theetjes cadeau. BlendTea Belgium is mijn favoriet ( & Belgisch!) merk. BlendTea heeft een ruim aanbod aan natuurlijke & healthy theeblends. Mijn favoriet is ongetwijfeld de Indian Chai Daarnaast heb ik ook peach ice tea besteld en heb ik ook het wellness- pakket besteld, wat de vier verschillende soorten bevat. Er is een korting van 8 euro op dit moment! Zorg er zeker voor dat je via de Cashback World shopt, anders ontvang je geen Cashback en Shopping Points.

 

Andere partners

Cashback World heeft echt veel partners, zoveel dat ik ze niet allemaal kan opsommen. Mijn favorieten? Bol.com, waar je 1% Cashback en 1 Shopping Point krijgt per 100 euro, Ici Paris XL, Etam, Blokker, Coolblue, Hunkemöller en JBC maken allemaal deel uit van het platform. Wil je een volledig overzicht van de partners? Registreer en bekijk de  website.

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.