fbpx
copywriting blogs en mailings

Vaste blog en mailing abonnementen op maat van je bedrijf

Vind je het lastig om krachtige teksten voor je bedrijf te schrijven? Of ontbreekt de tijd om er iets vlot van te maken? I’m your girl!

Ik verzorg de blogs en mailings van verschillende kmo’s in België.

Wat je krijgt: 

  • Blogs/ mailings afgestemd op je doelgroep. Steeds geschreven in functie van je ideale klant.
  • Teksten die vlot doorlezen waardoor je websitebezoeker maar al te graag tot het einde verder leest.
  • Blogs met waarde (daar houden zoekmachines zoals Google van!)

Ik schrijf met veel passie en goesting teksten die jouw online visibiliteit verbeteren.

Vaste blogpakketten
Mailingpakketten

Vaste blogpakketten

Een blog is de ideale manier om potentiële klanten naar de website te trekken. Ze komen via zoekmachines, advertenties en social media op jouw blog terecht en dat toont al aan dat ze interesse hebben.

Via mijn vaste blogpakketten weten mijn klanten exact wat ze krijgen, en wat het hen kost. Ik hanteer een vast tarief vanaf €80 voor een blog van 350 à 400 woorden en een meerprijs per 50 woorden extra. (prijzen hangen samen met het opzoekwerk)

Stel zelf je pakket samen: om de week, om de twee weken, of misschien om de 4 weken? Dat is aan jou.

Twee opties:

  • Een blog van +- 350 woorden: ideaal om de aandacht van je websitebezoeker lang genoeg vast te houden.
  • Een blog met meer dan 700 woorden: dit zijn kennisartikels die goed zijn voor zoekmachines. Waarde bieden, zowel voor de websitebezoeker als zoekmachines, dat is ontzettend belangrijk. Je maakt dus best een combinatie van de twee.

Mailing- abonnement

Via mijn vast mailing-abonnement kies je hoeveel mailings je per maand wilt versturen. Je levert de onderwerpen aan, of we plannen een meeting in om te brainstormen voor de komende maanden en campagnes.

Voor mailings werk ik meestal met Mailchimp, maar dat kan uiteraard ook via jouw systeem. Ik post de tekst, de foto’s en ik verstuur je nog een testmailtje. Krijg ik groen licht? Dan stuur ik het mailtje voor je uit! Zelf moet je dus niets meer doen.

Voor mailings zijn er ook twee opties:

  • Losse mailings (goed voor tijdelijke acties, nieuwtjes…)
  • Automations: automatische mailings die tijdloos zijn, dit is content die niet verloren gaat omdat elke nieuwe klant deze mailing krijgt.

Voorbeeldpakket

  • 2 mailings per maand (bijvoorbeeld 1 automation en 1 losse campagne) die door mij opgesteld en uitgestuurd worden (inclusief template die we hergebruiken/ aanpassen om de branding en huisstijl te behouden.
  • 1 blog van 350-400 woorden (aanlevering van tekst en stockfoto.) Wil je graag dat ik de blog zelf online zet? Dan komt er €20 bij.
  • 1 kennisartikel boordevol informatie (voor zoekmachines)= +- 800 woorden

Prijs: €460 exclusief btw per maand

voorbeeldpakket

Mijn werk als redacteur

Mail elien voets