Daniel Wellington: verfijnd design

Daniel Wellington watches

Verfijnd en zeer licht met een toets van goud, zo kan je deze collectie van Daniel Wellington het beste omschrijven. Je hebt de gekende horloges vast en zeker ook zien passeren op social media want je komt ze letterlijk overal tegen. Normaal gezien ben ik niet echt voor ‘iets wat iedereen heeft’, maar oh god wat zijn deze horloges mooi! Daniel Wellington is gekend voor het minimalistische maar stijlvolle design. Toen Daniel Wellington met een nieuwe collectie op de markt kwam, de Classic Petite, was ik helemaal verkocht. Benieuwd? Vandaag toon ik jullie deze prachtige horloge én bijpassende armband.

Daniel Wellington

Het verhaal achter het merk

Oké eerst even dit: jullie weten hoe belangrijk ik het verhaal achter een merk vind, dus ik deed wat ‘onderzoek’ naar het merk.  De oprichter van het merk, Filip Tsyander, ontmoette een merkwaardige Brit op een trip. Deze man droeg zijn vintage watch het liefste op een oude NATO band én ja je raadt het waarschijnlijk al: de naam van de man was Daniel Wellington. Hij inspireerde Filip Tsyander om deze collectie horloges op de markt te brengen. De NATO-band is nog steeds een heel belangrijk deel van het merk. Daarnaast wou de oprichter vooral tijdloze designs op de markt brengen die gemakkelijk te combineren zijn met de gekleurde band. Alle bandjes zijn verwisselbaar waardoor je jouw horloge en band kan aanpassen voor iedere situatie, mood of outfit.

Nato band

The Classic Petite

Daniel Wellington

Voor diegenen die me kennen: jullie weten ongetwijfeld dat ik van rose gold hou! Waarom? Simpel, het voegt een luxueuze toets toe aan alles. Deze Classic Petite is zowel beschikbaar in zilver, goud en met een witte of een zwarte horloge. De band is zeer licht en daardoor ideaal voor mensen met smalle polsen (jep, ik ben het perfecte voorbeeld). De meeste horloges doen na een tijd pijn of zijn véél te groot en zakken daardoor gewoon over mijn polsen. Deze banden en horloges zijn enorm elegant!

Naast horloges heeft Daniel Wellington ook een collectie van armbanden die perfect combineren met de horloges. Ook deze designs zijn sober maar O zo chique. Ik koos voor een goud armbandje want zilver met goud, daar ben ik nu eigenlijk niet echt een fan van. Voor mij is het oftewel alles in het rose goud, oftewel alles in het zilver. Maar ja soit, dat is persoonlijke voorkeur.

 

Daniel Wellington

Shop the look

                         

Daniel Wellington

Details

Website

Instagram

Facebook

Heb jij ooit al een Daniel Wellington horloge gekocht? Ik ben alvast fan!

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

11 Reacties

 1. maart 26, 2017 / 4:54 pm

  Beautifilul, the pink gold is gorgeous.

 2. maart 26, 2017 / 5:03 pm

  Heel mooi horloge. Ik vind de metalen band heel mooi en in combinatie met het subtiele armbandje.

 3. maart 26, 2017 / 7:27 pm

  Wow! Very classy and suitable for almost any outfit!! I also LOVE the bracelet!

 4. maart 26, 2017 / 9:24 pm

  I really would love a Daniel Wellington watch!!
  I hope to get one, one day 🙂

  This one looks great! Love the post 🙂

 5. maart 27, 2017 / 8:02 pm

  Wat een prachtig horloge en vooral dat het zwart met goud/roze mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.