Decléor: de kracht van planten

Decléor

Leven in ’t stad… Het kan geweldig zijn! Een nachtje uit met vrienden, shoppen, een pit stop maken voor een lekkere koffie. Jep I love the city! Maar er zijn toch ook wat nadelen aan verbonden. Hoe leuk het stadsleven wel mag zijn, het heeft een slechte invloed op onze huid door uitlaatgassen en andere externe factoren. Daarom is een goede skin care routine heel belangrijk. Decléor gelooft in de kracht van de natuur om de strijd aan te gaan tegen die externe factoren. Natuur kan namelijk al die schadelijke factoren tegenwerken, daarom heeft Decléor een nieuw gamma ontwikkeld waarbij alle producten enkel de meest natuurlijke ingrediënten bevatten. Benieuwd? Ik nam de tijd om de starter kit voor jullie uit te testen!

 

 

Filosofie

Elk merk heeft een bepaald verhaal en als jullie mij kennen, dan weten jullie dat ik hier een groot belang aan hecht. Als ik dingen op mijn huid smeer, dan wil ik ook het verhaal & de ingrediënten kennen. De filosofie van Decléor is duidelijk: “Today, exhaustion, stress and the hectic pace of everyday life mean both women and men are in need of complete tools, solutions and responses. Our philosophy, Skin – Body – Mind represents a holistic approach to beauty where everything is connected, interwoven, for lasting efficacy.”  

De starter kit is een handig zakje in reisformaat, dus je kan de producten echt overal meenemen! Als je nog nooit iets van Decléor getest hebt is het ook de ideale manier om de productjes te testen. Decléor heeft een ruim aanbod aan huidverzorgingsproducten die niet enkel goed zijn voor de huid en het lichaam, maar ook voor je geest door het gebruik van aroma’s. Wanneer ik de kit voor het eerst opendeed was ik ook echt aangenaam verrast door de geur. De geur had echt een invloed op mijn gemoedstoestand en ik voelde me helemaal ontspannen!

Decléor starter kit

De starter kit bevat 3 verschillende producten voor het gezicht en 2 voor het lichaam. Ik leg kort uit wat de verschillende producten doen.

 

  • AROMA CLEANSE 3 in 1 Hydra-radiance cleansing mousse 50ml : het reinigt de huid, en zorgt voor een gehydrateerd gevoel!
  • AROMESSENCE NÉROLI Hydrating oil serum 5ml : Deze olie hydrateert de huid en zorgt voor een stralende teint.
  • HYDRA FLORAL 24hr* hydrating light cream 15ml: hydra Floral is een lichte crème die voor een lang gehydrateerd gevoel zorgt!
  • GOMMAGE 1000 grain body exfoliator 50ml : Een scub die de huid echt zacht maakt!
  • AROMA CONFORT Système Corps Moisturising body 50ml : Een lichte crème die de huid hydrateert en zacht maakt.

In drie stappen naar een stralende huid (gezicht):

  • Reinig je huid met de  3 in 1 Hydra-radiance cleansing mousse.
  • Breng het AROMESSENCE Neroli olie serum aan.
  • Hydrateer de huid met HYDRA FLORAL

Decléor starter kit

In twee stappen naar een zacht lichaam:

  • Scrubben maar met de 1000 Grain body exfoliator
  • Hydrateer de huid met SYSTEME CORPS Moisturising body milk

Mijn mening

Ik heb de producten een aantal dagen na elkaar getest en ik hou jullie zeker op de hoogte! De geur is aangenaam, perfect voor een eigen wellness momentje thuis! Mijn huid is zelf heel droog en gevoelig dus deze productjes zijn wel geschikt, mijn huid voelt super gehydrateerd en zacht aan na gebruik! Wil je updates ontvangen over het verdere proces? Volg me dan op Instagram:www.instagram.com/littlelouvain

 

Details

De travel kit vind je hier : www.decleor.co.uk/hydrating-starter-kit

Disclaimer: Ik heb dit product gratis ontvangen om te reviewen. Ik vind een eerlijke mening zelf super belangrijk dus dit is mijn eerlijke mening over dit product!

 

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.