fbpx

Eucerin Dermopure voor de gevoelige huid met neiging tot acne

Eucerin Dermopure

Voor iedereen die het nog niet weet: wij zijn met vier zussen thuis. Kei gezellig maar dat betekent ook: véél lawaai, kleren die in het rond gesmeten worden en enorm veel beautyproducten die de volledige badkamer in beslag nemen. Er zit 9 jaar tussen mijn jongste zusje en mij, dus om de zoveel jaar zaten we weer met een groot probleem in huis, een zus die door de puberteit ging. 🙂 Als puber waren we eigenlijk allemaal wel veel bezig met ons uiterlijk en we hadden alle vier last van acne. Daarnaast heb ik ook een gevoelige huid die zeer droog is en mijn wangen zijn altijd extreem rood. Aan het begin van dit jaar schreef ik al over Eucerin Dermopure, een nieuw gamma voor de acnegevoelige huid. Als je extra informatie nodig hebt, bekijk dan zeker mijn vorige artikel.

Ik heb de producten het voorbije jaar kunnen testen en ik zag direct een verschil. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en mijn huid reageert er positief op. Dus voor alle mensen met gevoelige huidjes: dit is zeker een aanrader! Wil je de producten zelf ook eens testen? Dan heb ik goed nieuws voor jou want in samenwerking met Eucerin mag ik een volledig pakket weggeven!

Over Eucerin Dermopure

Wist je dat zo’n 80% van de jeugd en 40% van de volwassenen last heeft van acne? Ik dus ook… Ik dacht dat dit allemaal wel ging verdwijnen naarmate ik ouder werd maar helaas was dit dus niet zo. Ik ben zeker niet de enige en daarom besloot Eucerin om met een volledig nieuw gamma op de markt te komen. Eucerin Dermopure is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid met neiging tot acne.

Wist je ook dat er 3 ernstgraden van acne zijn? Iets wat ik persoonlijk niet wist! We krijgen vroeg of laat allemaal wel te maken met acne maar spijtig genoeg weten we niet echt veel over deze huidaandoening. Onze kennis is beperkt en daar wil Eucerin iets aan doen. Zo hebben ze een microsite opgericht waar je alles te weten komt over de factoren die de conditie van de huid bepalen en hoe je zelf iets kan doen aan acne. Ga net als ik de challenge aan en ontdek de juiste verzorgingsroutine op maat van jouw huid!

Eucerin Dermopure acne prone skin

Over de producten

Het Dermopure gamma bestaat uit twee simpele stappen: reinigen en de huidverzorging. Stap 1 omvat de cleansing gel, het micellair water en de scrub waarbij je de huid voorbereidt op de huidverzorging. Stap 2 omvat de matterende fluid en de renoverende huidverzorgingscrème. Een duidelijke routine en heel effectief!

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 14 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.