Social media & desktop templates om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen

free social media templates

Als er nu echt iets is wat ik met passie doe, dan is dat designs maken. Al van kinds af aan ben ik bezig met fotografie en het ontwikkelen van websites. Ik was 12 toen ik mijn eerste website maakte op Kindertent, toen nog the place to be voor kinderen 😉 Ik was dan misschien geen expert, maar ik heb er wel veel uit geleerd! Grafisch design is belangrijk voor elk bedrijf, sterke beelden en designs kunnen veel geld opleveren. Het is echt belangrijk en wordt vaak onderschat. Maar het maken van sterke designs en templates neemt veel tijd in beslag. Als ondernemer heb je daar niet altijd de tijd voor (I know, alles gebeurt dan nog na de uurtjes). Daarom heb ik zelf een aantal gratis templates voor jullie samengesteld, die ik met veel plezier deel! In dit artikel toon ik enkele templates voor Instagram Stories en organizers voor op het bureaublad. Deze zijn gemaakt met Canva, een programma waar je geen expert voor moet zijn.

 

Templates voor Instagram Stories

Instagram Stories is echt the next big thing. Serieus, als je dit nog niet inzet voor jouw bedrijf dan begin je er best NU mee. Ik schreef al een artikel over de voordelen van Instagram Stories voor bedrijven:

Everything you need to know about Instagram Stories for business + free templates

 

Ik heb verschillende templates ontwikkeld die jij voor jouw bedrijf kan inzetten.

Zo kan je de templates gebruiken:

  • Ga naar mijn Pinterest bord: pinterest.com/littlelouvain/instastories-templates/
  • Kies jouw template en druk op de link (deze brengt je naar de website van Canva)
  • Druk op ‘file’
  • Druk op ‘make a copy’
  • Verander de kleuren/ foto’s etc, als je dit wilt.
  • Download de foto

Instagram stories template

Instagram Story template

 

Desktop organizer templates

Ik hou van een ordelijk bureaublad. Het brengt letterlijk rust in mijn leven en brengt terug structuur in mijn werk als creatief warhoofd. Daarom heb ik verschillende templates ontwikkeld die je ook hier terugvindt:  pinterest.com/littlelouvain/desktop-organizers-laptop/

Klik gewoon op de link en download de foto. Installeer het op jouw bureaublad en voilà jouw georganiseerd bureaublad is volledig klaar!

 

 

Desktop organizer templates

Nog meer gratis items ontvangen? Of wil je nog wat extra tips?

Ik deel al mijn social media tips hier: littlelouvain.com/nl/category/freelancelife/

Pssst: niet doorvertellen hé 😉

 

Signature blogger

 

 

Littlelouvain

 

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook