Give away I pampering time

Give away I pampering time

Everyone needs a little pampering moment once in a while… But in our busy society we tend to forget this. Today I can make one of you very happy! I decided to give away a few products: an eye shadow palette, nail polish, a matte lip liquid and a bottle of cuticle oil. Read on if you want to know how you can win this little ‘pampering gift’. 

Gift

This giveaway contains 4 products. The first one is a makeup palette from W7. It has different nude colours. I only tried it once because I had to write an article about it. The next 2 products are nail polish from Rimmel and cuticle oil from Pronails. The last one is one of the matte lip liquids from The Body Shop.

Giveaway

 

Details

Follow me on Instagram over here: https://www.instagram.com/littlelouvain/  and tag 2 friends in a comment on the giveaway picture on my Instagram.

Extra chance? leave a comment on this blogpost and mention why you want to win this gift.

(Open for Europe only, will announce the winner at the end of June).

0

17 Comments

 1. Eden
  June 16, 2017 / 5:12 pm

  Ik zou dit graag winnen omdat ik gewoon nood heb aan nieuwe make-up. Ook zou het deze examenperiode (mijn laatste is pas 30 juni 😭) enorm opvrolijken. Als laatste probeer ik ook te stoppen met nagelbijten en dit gaat het best als mijn nagels altijd mooi gelakt zijn, zo heb ik toch al drie weken niet meer gebeten #trotsopmezelf 😂 dus een nieuw kleurtje en cuticle oil zullen zeer handig zijn!
  Super toffe goodies trouwens!

  • June 19, 2017 / 11:18 am

   Dan mag je trots zijn! Mijn zus was ook een nagelbijter, moeilijk om af te leren maar met mooi gelakte nagels lukt dat zoizo! Good luck! XXX

 2. Selien
  June 16, 2017 / 5:48 pm

  Ik zou deze prachtige items graag winnen omdat mijn heerlijke vakantie dan pas echt kan beginnen!😍 Ten tweede hou ik enorm van de matte lippenstift en zie ik er misschien al wat meer uit zoals Taylor Swift 👸🏼! Ook het verzorgen van mijn nagels zou veeeel beter kunnen daarom moet je het me echt gunnen🙄🙏🏻 Als laatste wil ik je nog vertellen dat je dit heel goed doet verlies daarom nooit je goede moed!🍀❤️😊

  • June 19, 2017 / 11:17 am

   Ma zo lief! Ik hou ook enorm van matte lippenstifts! En die van The Body Shop zijn super!
   Bedankt meid, good luck! XXX

 3. Katho
  June 16, 2017 / 6:45 pm

  Hey meid! Je blog ziet er echt prachtig uit!! Rocking it 👊🏼💥
  Deze give away winnen zou super heel leuk zijn hihi geweldige producten die je weggeeft!
  Doe zo verder! Dikke kus 💋

  • June 19, 2017 / 11:16 am

   Dankjewel Katho, bedankt voor dit lief berichtje! Fingers crossed! XXX

 4. June 18, 2017 / 6:26 pm

  Echt zo leuk allemaal! Zeker die palette 🙂 xxx

  • June 19, 2017 / 12:43 pm

   ja he, ben helemaal fan van het palette! XXX

 5. lisa
  June 19, 2017 / 7:24 am

  altijd zo’n leuke blogposts! het is een plezier alles te lezen en de ideale blokpauze! (stiekem heb ik wat artikels over gelaten voor tijdens mijn vakantie onderweg te lezen 😉 ). Ik zou jou giveaway zo graag winnen omdat ik nog maar pas begonnen ben met make-up. ik droeg het wel maar enkel de basics en ik heb onlangs ontdekt dat ik eigenlijk zoveel meer kan! Ik zou het pakketje dan ook delen met mijn zus die al heel lang een enorme make-up fanaat is! Doe zeker zo verder meid, je blog is echt fantastisch!

  • June 19, 2017 / 11:16 am

   Zo lief Lisa! Blij dat je mijn posts graag leest! ☺️ Good luck! XXX

 6. Paulien
  June 19, 2017 / 11:12 am

  Oooh😍 Ik zou dit heel graag willen hebben omdat ik in de knoop zit met mezelf en als ik me opmaak voel ik me veel beter❤️ Ik vind dit een hele leuke giveaway en een supper idee van je xx ik hou van deze blog en kan altyd wat vrolijkheid gebruiken x

  • June 19, 2017 / 11:20 am

   Hi Paulien! Fingers crossed! Superfijn dat je van mijn blog houdt, er komen nog heel wat nieuwe giveaways aan!
   XXX

 7. Jolienmohmoh
  June 19, 2017 / 5:29 pm

  Ik ben vroeger heel hard gepest geweest omdat ik dik was enz. Als ik me schmink voel ik me veel zelfzeker het is een dagelijkse routine geworden en probeer graag nieuwe dingen. Het meeste van mijn geld gaat ook uit aan makeup dus dit zou heel welkom zijn! Ik lees je posts ook altijd heel graag het kan soms echt men dag beter maken! Fingers crossed dat ik dit win❤️
  Lots of love

  • June 19, 2017 / 6:10 pm

   Zo spijtig om te horen! Bij mij liepen er ook pestkoppen rond toen ik nog studeerde in het middelbaar. Laat je nooit doen, ze zijn het toch niet waard!
   Fijn dat je mijn blog graag leest, er komen nog leuke giveaways aan! XXX ❤️

 8. Maud
  June 19, 2017 / 8:16 pm

  Omgg ik zou het echt graaaag willen winnen ik hoop dat ik win 💜💜💜

  • June 19, 2017 / 8:41 pm

   Fingers crossed! Bedankt voor je berichtje! XXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *