fbpx

Hallo lente! Tijd voor felle kleurtjes met de Tokyo Collectie van OPI

Elien voets freelance marketeer leuven

Het is zover, volgende week is de lente officieel in het land. Momenteel zou je het niet zeggen met die sombere 9 graden. Ik ben een echt lentemeisje, de winter en herfst zijn eigenlijk absoluut niets voor mij. Oké, september en oktober zijn nog fijn omdat ik dan mijn herfstgarderobe weer boven kan halen, maar buiten herfstkleding vind ik er eerlijk gezegd maar niets aan.  🙂

De lente, dat is mijn seizoen. Het geeft me energie, het maakt gelukkig én ik krijg instant zin in felle kleurtjes. Dit jaar mag ik me officieel OPI ambassadeur noemen, hoe leuk is dat?! Ik sta echt achter het merk en ik zweer erbij. In mijn kast vind je dus enkel nagelproducten van dit merk. Ook dit voorjaar hebben ze weer een leuke collectie voor ons in petto, met de Tokyo Collectie nemen ze ons mee naar deze bruisende stad.

Tokyo by OPI

OPI neemt ons deze lente mee naar Tokyo, het centrum van energie en creativiteit. Het is één van de steden die ik absoluut graag eens zou willen bezoeken en zo ben ik er toch al een klein beetje geweest. De collectie bestaat uit 12 kleuren verkrijgbaar in zowel de klassieke nagellak, GelColor voor professionals, de gekende Infinite Shine producten en 6 Limited Editions met glitter.

De kleurtjes die ik koos: Rice Rice Baby, Chopstix and Stones, Hurry Juku Get This Color. Eerlijk, hoe leuk zijn deze namen? 🙂

Omdat ik eigenlijk vaak op safe speel en voor rood ga, koos ik deze keer voor een mooi blauw. En ik moet toegeven, ik was fan! Een mooie dekking? Check! Langdurig resultaat? Ook check! In dit kleurtje zit een subtiele glitter, het maakt elke look helemaal af.

De perfecte manicure met Infinite Shine

Ook deze keer koos ik weer voor Infinite Shine, dit is de Long-Wear nagellak-collectie die in 3 stappen wordt aangebracht. Je brengt een base coat aan, twee laagjes van een kleurtje en een topcoat. Het resultaat: een perfecte manicure die tot wel 11 dagen prachtig blijft zitten.  Met de Infinite Shine collectie heb je een mooie glans, net zoals je dat bij Gellak zou hebben.

Ik ben weer grote fan van de collectie! Jij ook?

De volledige collectie ontdek je hier: https://www.opi-belgium.be/nl/314-tokyo-ss-2019

Liefs, ElienVolg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 3 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.