fbpx

Helemaal klaar voor de herfst met de Peru collectie van OPI

OPI Peru Collection

OPI Peru Collection

De zomer komt spijtig genoeg bijna tot z’n eind, al kijk ik wel uit naar de herfst. een nieuw seizoen betekent dat we ook onze kleerkast en accessoires weer een grondige upgrade mogen geven. En dat is het perfect excuus voor een dagje shoppen. 😉 Naast kleren maak ik mijn outfit graag af met een laagje nagellak!  Ik ga de deur nooit uit zonder want dan voel ik me wat naakt, een lakje zorgt direct voor verzorgde handen en nagels! Daarnaast is het toch ook een beetje de finishing touch voor elke outfit. Zelf hou ik meer van klassieke kleurtjes, en ik gebruik enkel de nagellak van OPI. Die is niet alleen mooi, hij blijft ook gewoon heel lang zitten en ik vind het zo vervelend als die mooi gelakte nagels na 2 dagen al verpest zijn. Maar die van OPI blijven lang zitten en daardoor moet ik slechts om de 2 à 3 weken terug lakken. Ik mocht drie kleurtjes kiezen uit hun nieuwe collectie Peru, voor de herfst en winter. Benieuwd welke kleurtjes ik koos? Lees dan snel even verder!  

 

My Solar Clock Is Ticking

Deze naam alleen al, hoe leuk is die? Dit kleurtje is mijn favoriet!  Het is een branderige roze-rode nagellak en dat is eens wat anders dan mijn vuurrode nagellak. Normaal gezien draag ik altijd rood, maar de laatste tijd wil ik wat afwisseling. Deze kleur is een echte blikvanger, wees dus al voorbereid op complimentjes! 

Somewhere Over The Rainbow Mountains

Mis je de zomer al? Deze poederroze nagellak tint brengt je direct terug naar al die mooie momenten in de zomer. Dit kleurtje combineert gemakkelijk met tal van verschillende outfits net omdat het zo simpel en puur is. Daarnaast is het ook de nieuwste trend voor deze herfst. Een win-win situatie dus! 

Peru collection OPI

Seven Wonders Of OPI

Dit is een absolute klassieker. Mondain en perfect lichtpaarse nagellak om zowel casual als chic te dragen! Als je me een beetje kent dan weet je wel dat ik van chique outfits hou, dit kleurtje is dus ideaal om bij allerlei outfits te dragen! Zelf zou ik nooit voor paars gekozen hebben, maar nu ik dit kleurtje geprobeerd heb ben ik echt fan! Once you go purple, you never go back. Haha 😉 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − twee =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.