I’m a Prima Donna Girl

Celebrate your curves with Prima Donna

Dit is er eentje voor alle ladies! Als ik het heb over het meest oncomfortabele kledingstuk voor vrouwen, dan zullen de meesten van jullie direct het woord bh roepen! Uit onderzoek blijkt dat zo’n 80% van de vrouwen een verkeerde maat draagt. Ik verschiet echt wel van dit percentage! Een bh zou juist goed moeten zitten en jouw vrouwelijkheid accentueren. Maar spijtig genoeg is dit vaak ver van waar… Daarom ben ik héél kieskeurig als het op lingerie aankomt. Ik heb onlangs mijn maten laten meten en ik kies bewust voor bepaalde merken. Vorige week kreeg ik een mailtje van Prima Donna, ze vroegen me of ik het zag zitten om een bh te reviewen. En uiteraard zei ik ja! Ten eerste is dit merk Belgisch en ten tweede gaat het om lingerie, dus natuurlijk kon ik niet weigeren. 😉 Benieuwd welk item ik gekozen heb? Ik vertel je vandaag meer over het merk Prima Donna en over mijn item!

*Ik kreeg deze body gratis, maar ik deel wel altijd mijn eerlijke mening.

Het verhaal van Prima Donna

Je kent het merk Prima Donna waarschijnlijk wel, want het is een van de bestverkopende lingeriemerken in Europa. De rijke geschiedenis gaat zelfs terug tot 1885. Prima Donna heeft een doel: ze willen perfecte, luxueuze lingerie ontwerpen voor vrouwen met echte vormen. Lingerie die echt goed zit én dus niet enkel mooi is om naar te kijken. Ze hebben bijvoorbeeld ook een app ontwikkeld waarmee je bh-maten gemakkelijk kunt voorspellen en visualiseren. Daarnaast investeerden ze al in onderzoek om na te gaan wat het effect is van een bh op het lichaam van een vrouw, dit doen ze door scanning technologie. Met een geweldig resultaat, want ze hebben een digitaal ‘borst’model waarmee je de perfecte fit vindt op basis van de vormen van iedere vrouw. De slogan van Prima Donna is dan ook ‘celebrating curves since 1865’ en ze bieden maten aan van A tot J.

Madison

Madison is een van de collecties van Prima Donna. Ik koos voor de body en dit is echt een geweldig stuk! Vaak is ‘sexy’ lingerie totaal niet comfortabel, maar de Madison collectie doet je vrouwelijk en sexy voelen en je moet niet inboeten aan comfort. Het benadrukt jouw vrouwelijke figuur maar zorgt ervoor dat alles mooi gestroomlijnd is. De stof is superzacht en bevat kant (dit is dan ook weer eens vrolijk), en het patroontje is ook prachtig. Je kan de body in drie kleuren verkrijgen: zwart, zilver en café latte, deze laatste draag ik op de foto’s.  De body kan je hier terugvinden:   primadonna.com/nl/primadonna-zomer-2018/series/madison 

Wat vind jij van een body? Draag je dit graag of geef je liever de voorkeur aan een setje? xx

Prima Donna Madison
Prima Donna Madison Collection

Littlelouvain

 

 

 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  1. juni 17, 2018 / 12:50 pm

    You look beautiful in the Madison body!
    I also like that Prima Donna is a Belgian brand, so nice!
    Love, Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.