Dit weekend: VIJF and The City in Leuven

 

Vijf and the City at Leuven

 

 

Exciting news! Deze zondag vindt de tweede editie van VIJF and The City plaats in mijn favoriete Belgische stad Leuven. ‘T stad wordt dan volledig omgetoverd tot een echt shopping paradijs, the place to be dus voor echte shopaholics! Ben je al benieuwd? Ik vertel je vandaag kort waarom jij deze zondag zeker een bezoekje moet brengen aan Leuven! 

Eerst en vooral zal er een grote VIJF village zijn op de Oude Markt. Daar kan jij jouw favoriete merken ontdekken. Tutu Chic, SELF, Veritas, Gordon Gin, Magnum, I Just Love Breakfast en Signal zullen van de partij zijn én hun productjes tonen. VIJF heeft zelfs een shoppingroute uitgestippeld waarmee je terecht kan bij alle deelnemende winkels. Breng zeker een bezoekje aan Les Folies, Profiel & Thelma Coffee and Design want dit zijn enkele van mijn favoriete winkels in Leuven. Alle deelnemende shops zullen ook iets extra voorzien, leuk dus! Bekijk zeker eens het volledige overzicht op de website van VIJF.

 

 

Vijf and the city shopping route

Daarnaast zal je ook Jani Kazaltzis, Karen Damen of Pommeline & Fabrizio (Temptation Island) kunnen ontmoeten. En het leukste: er zijn meerdere bars voorzien! Een VIJF-bar waar je de lekkerste drankjes vindt, een beauty corner én een plaatsje waar je zelf temporary tattoos kunt laten zetten. Leuven zal dus echt the place to be zijn dit weekend. Ben jij van de partij? Laat het me even weten!

 

Wanneer?

Zondag 3 juni 2018 van 13:00 tot 22:00.

Meer informatie: vijf.be/vijf-and-the-city-2018

Winkels VIJF and the city leuven

Find the entire list of participating shops on the website of VIJF!

 

 

 

 

 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.