Time to Be So Happy met heerlijke smoothies

Littlelouvain - Be so happy vegan protein powder

De zomer is nu echt in het land! Die tropische temperaturen zijn we echt niet gewend in België, heerlijk! Die zonnestralen zijn dan wel heerlijk, het is belangrijk om jezelf goed te hydrateren en de juiste voeding binnen te krijgen. Als het zo warm is als vandaag vind ik het niet nodig om warme gerechten op tafel te toveren, veel te zwaar voor deze hitte! Daarom kies ik voor iets licht en dan is een smoothie bowl een goede keuze. Je kent het wel: een bowl met ijs, yoghurt, vers sap en afgewerkt met heerlijk vers fruit. Een smoothie bowl is eigenlijk meer een maaltijd dan een drankje, want er zitten ook nootjes en fruit bij. Natuurlijk wil je na een uurtje niet terug honger hebben en daarom voeg ik er ook nog het natuurlijk proteïne poeder van Be So Happy aan toe. Het geeft je een verzadigd gevoel en je voelt je goed. Om de zomer goed in te zetten en je genoeg inspiratie te geven, deel ik vandaag 2 receptjes voor een roze en een groene smoothie bowl én ik vertel je wat meer over Be So Happy.

 

 Be So Happy: de kracht van de natuur

Ik heb recent Be So Happy ontdekt, een nieuw merk op de markt! Ik had er nog niet van gehoord maar de verpakking sprak me direct aan. Ik weet niet waarom maar toen ik het woord proteïne poeder hoorde, had ik wel een slecht gevoel. Op de een of andere manier associeer ik dit met body builders en laat dat nu net het type man zijn waar ik echt niet mee omga. 🙂 Maar toen ik las wat het allemaal doet en wat het bevat was ik helemaal verkocht! Be So Happy wil iedereen aansporen om de beste versie van zichzelf te zijn. Dit doe je door gezond te eten en te leven. Be So Happy wil vooral focussen op de creatie van de meest lekkere en gezonde supplementen, drankjes en voeding! Zo hebben ze al een reeks supplementen en ook proteïne poeders. Ze werken samen met verschillende voedingsexperts die de kwaliteit van de producten verzekeren én ze hebben experts die de wereld rondreizen om de beste ingrediënten te vinden. Be So Happy omschrijft de producten zelf als “nothing but good stuff.” 

Ingrediënten

Ik vind ingrediënten ongelofelijk belangrijk, je bent wat je eet! Dat is iets waar Be So Happy heel transparant in is, alle ingrediënten staan in een mooi overzicht op de website. Ik was echt verbaasd toen ik de ingrediënten zag, zoveel goeds van moeder natuur! Op basis van de ingrediënten koos ik voor de Berry Nice vegan proteïne shake en de Clean Green. Je kan de poeders shaken met was plantaardige melk, ik gebruik bijvoorbeeld amandelmelk maar je kan het ook toevoegen aan water. Daarnaast kan je de poeders gebruiken voor het bakken van wafels, in smoothies of pannenkoeken. Ik zal je kort wat meer vertellen over de natuurlijke ingrediënten.

De Berry Nice bevat enkel good stuff. Het hoofdingrediënt is erwten proteïne, dit is dus volledig plantaardig en het bevat 9 essentiële aminozuren.  Dit is heel belangrijk voor gezond haar, een gezonde huid en nagels. Het poeder bevat ook:

 

 • Baobab:  Baobab is een natuurlijke multivitamine en het bevat veel vezels waardoor je een verzadigd gevoel hebt. Het zit ook boordevol antioxidanten en het is algemeen geweten dat dit vrije radicalen in het lichaam bestrijdt. Alleen maar veel goeds dus!
 • Kokosbloesemsuiker: dit zorgt voor wat extra zoetigheid maar het heeft geen sterke invloed op de bloedsuikerspiegel.
 • Rode biet: dit bevat veel vezels en protëine. Het helpt ook bij het afbreken van koolhydraten, vet en proteïne.
 • Goji bessen: deze bessen bevatten veel essentiële vitaminen en carotenoïden. Ze zitten vol vitamine A, C, B1, B2 en B6.

Be so happy natural protein powder fit&shape shakes

Zomerse smoothie recepten

Als eerste vertel ik je meer over het receptje voor deze  Berry Nice smoothie bowl:

 • Berry Nice Vegan Proteïne  Poeder van Be So Happy(deze bevat minder calorieën dan andere proteïne poeders.  )
 • Verse aardbeien
 • Verse bosbessen
 • Verse veenbessen
 • vers sap
 • Nootjes
 • Muesli
 • Yoghurt of ijs 

Voeg al het fruit toe aan de blender en voeg een lepel Berry Nice proteïne poeder toe samen met het sap, yoghurt of ijs en dan blenden maar! Als de smoothie te dik is kan je meer ijs toevoegen of voeg meer yoghurt of gemalen ijs toe als deze niet dik genoeg is. Als alles een mooie gladde massa is, giet het dan in een kom. Nu nog wat fruit, noten en crunchy muesli toevoegen voor iets knapperigs. En dan komt het beste deeltje… geniet van de bowl! Maar eerst nog even een mooie foto maken van je meesterwerk. 😉

 

 

Littlelouvain Be so happy Berry Nice smoothie
Littlelouvain Clean green smoothie Be So Happy

Als tweede het receptje voor de Clean Vegan Detox smoothie bowl:

 • Clean Vegan Detox mix Proteïne Poeder ( Deze bevat veel vitamines en mineralen om je lichaam te ondersteunen in het natuurlijk detox-proces.
 • Verse spinazie
 • Verse bananen
 • Verse besjes 
 • Verse kiwi
 • Amandelmelk
 • Nootjes
 • Muesli

 

Voeg wat amandelmelk toe en voeg de banaan en kiwi-stukjes toe samen met een handvol spinazie. Mix het tot het een gladde massa is.

Voeg het toe aan een kommetje en dan versieren maar! Gebruik een aantal spinazieblaadjes, kiwi, besjes, bananen en gebruik als topping de muesli en nootjes. En het belangrijkste: geniet van je smoothie bowl! Het is niet alleen goed voor je, het is ook gewoon kei lekker!!

Welke geniet jouw voorkeur, de roze of de groene? Laat het me zeker weten! PS: probeer het ook zeker eens zelf en vergeet jouw creaties niet met me te delen op social media of via mail. Ik zou het ontzettend fijn vinden en ik repost met veel liefde jullie prachtige smoothie bowls!

Dankjewel ook Be So Happy! (Ik kreeg deze twee poeders gratis maar ik geef steeds mijn eerlijke mening over merken waar ik mee samenwerk. In dit geval ben ik echt super tevreden en ik ga de poeders ook zeker opnieuw aankopen!

 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

5 Reacties

 1. Petra de vooght
  juli 4, 2018 / 3:36 pm

  Amai , leuk . Dat wil ik ook eens proberen 😉

 2. juli 5, 2018 / 6:32 am

  Die berry nice bowl ziet er goed uit!

  Xo Noor

  • Elien
   Elien
   Auteur
   juli 7, 2018 / 7:20 am

   Ja was echt heerlijk! En je voelt je ook gewoon goed daarna. 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.