Lingerie & ik: een ingewikkeld liefdesverhaal

Hunkemöller favourite fit

Ik zit in het midden van mijn lenteschoonmaak, het perfecte moment om mijn kast vol lingerie uit te kuisen. Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om een nieuw setje! Maar wanneer je aan vrouwen (inclusief mezelf) de vraagt stelt wat het meest oncomfortabele kledingstuk is, dan zal je waarschijnlijk vaak het woord bh horen. Ik moet zelf ook toegeven dat mijn liefde voor lingerie eerder ingewikkeld is. Het is bijna een haat-liefdeverhouding… Na véél jaartjes heb ik ontdekt dat ik de verkeerde bh-maat draag. Dit doordat ik een online test deed op Hunkemöller en op basis van hun matentabel mijn maat berekende. Wist je trouwens dat onderzoek uitwijst dat bijna 80% van de vrouwen met een verkeerde maat rondloopt?  Ik verschoot echt toen ik dat percentage hoorde! Moeten we hier niet iets aan doen zodat vrouwen zich weer comfortabel en gelukkig kunnen voelen? Net daarom lanceerde Hunkemöller een nieuwe campagne met de naam Favourite Fits. Hierdoor vindt elke vrouw haar ultieme maat en vorm. Benieuwd? Ik vertel je er meer over!

 

Favourite Fits

Hunkemöller heeft een nieuwe service. Elke vrouw kan haar maten laten berekenen tijdens een fitting session in een van de shops. Of je berekent het online via Hunkemöller’s test. Zij willen vrouwen helpen om hun perfecte vorm en maat te vinden. Want lingerie moet niet enkel mooi zijn, het moet toch ook gewoon goed zitten?

Er zijn verschillende stijlen:

  • the flirt
  • the dreamlift
  • the heartbreaker
  • the passionate
  • the tease
  • the kissable
  • the one & only
  • the secret lover

 

 

Hunkemöller Favourite Fit

Ik koos een bh uit de ‘The Passionate’ collectie. De trends voor deze lente/zomer zijn mooie pastelkleuren, bloemenpatronen en kant. De bh die ik koos heeft dit allemaal. Ik berekende mijn bh-maat trouwens via de website van Hunkemöller en ik stelde vast dat ik eigenlijk al jaren de verkeerde maat draag. Wanneer ik deze dan voor het eerst probeerde voelde ik een gigantisch verschil. Wat een comfort! Bye bye oude bh’s, ik ga alleen nog maar voor zo eentje. 😉

Normaal gezien doe ik direct mijn bh uit als ik thuiskom van een lange dag. Met deze vergeet ik het soms zelfs dat ik eentje aan heb. Zo gemakkelijk zit het dus! Perfect, toch?

 

Het ganse assortiment vind je hier.

Dankjewel Hunkemöller voor deze mooie bh!

Signature blogger

 

 

 

Hunkemöller favourite fit

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.