Lucardi: straal met een juweel

Lucardi Juwelier

Februari ligt op de loer en dat wil zeggen dat het weer bijna Valentijn is. Dit artikel is er voor alle love birds die eigenlijk niet goed weten wat ze moeten kopen voor hun special ones. Ik krijg zelf graag juwelen, je kan eigenlijk niet echt iets fout doen met een mooi paar oorbellen, een armband of een ketting. En ik ben echt niet de enige die graag een mooi juweel krijgt. Deze post is voor alle mannen of voor alle vrouwen die hun vriend eigenlijk wel een kleine hint willen geven. 😉

 

Ik was enthousiast toen Lucardi Juwelier me vertelde dat ik iets mocht uitkiezen. Deze zilveren minimalistische ketting in laagjes trok direct mijn aandacht. Kettingen in laagjes zijn de laatste tijd echt een trend, het voegt de finishing touch toe aan elke outfit.

De gelaagde ketting is beschikbaar in de webshop en kost €59,99 en er is momenteel een korting van 20%! Het perfecte moment dus om deze voor jouw special one te kopen.

❤️

Lucardi Juwelier

Waarom Lucardi Juwelier?

Lucardi Juwelier werd opgericht in 1988. Het is de grootste keten van juwelenshops in Nederland. Je kan er zowel terecht voor de laatste trends maar ze hebben ook een groot aanbod aan klassiekers. Alle items zijn trendy en echt betaalbaar. Enkele van hun merken zijn Casio, Esprit en Festina.

Ben jij een fan van minimalistische juwelen? Laat het me zeker weten!

#collab

Lucardi Juwelier

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

3 Reacties

 1. januari 27, 2018 / 10:05 am

  Heel erg leuk om te lezen! En een prachtige ketting. (:
  Liefs,
  Yara

  • Elien
   Elien
   Auteur
   januari 27, 2018 / 10:06 am

   Dankjewel Yara! Ze hebben zoveel leuke dingen! 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.