fbpx

Détail Collection: Op en top Belgisch

[jg-ffw]

Detail Hasselt

[/jg-ffw]

Deze week was enorm druk maar al dat harde werk wordt beloond! Ik had spijtig genoeg geen tijd om nieuwe artikels te schrijven maar ik keek echt uit naar deze post. Een paar weken geleden mocht ik aanwezig zijn op het event van het Belgisch merk Détail. Dit merk is dus 100% Belgisch en zij lanceerden hun nieuwe collectie voor de herfst/ winter. Céline en Bob zijn de twee gepassioneerde mensen achter het merk. De verrassing van de avond: onze eigen gepersonaliseerde handtas! Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

Over Détail

Céline en Bob reizen graag, en hun reizen naar India gaven hen genoeg inspiratie om dit merk te starten. Détail is geïnspireerd door natuurlijke stenen en lokaal vakmanschap. Elk item wordt in België ontworpen, maar geproduceerd in India. Fun fact: elk item is uniek, want de inhoud van de tassen hebben elk een andere kleur. Zo weet je zeker dat er dus niemand rondloopt met exact dezelfde tas. Uniek, toch?! Mijn binnenkant is groen, wat je niet zou verwachten als je de roze buitenkant bekijkt. Dit maakt het dus echt persoonlijk! En mijn tas heeft een zacht vachtje, wat het nog unieker maakt.

Détail gebruikt enkel natuurlijke en duurzame materialen en daarom sta ik voor de volle 100% achter dit merk. Wat een prachtig concept!

 

Gepersonaliseerde tas

Céline en Bob hadden ook nog een verrassing voor ons. Elisa Guarraci was aanwezig om onze tassen een persoonlijke touch te geven. Wat een getalenteerde madam! Ik vroeg uiteraard of ze het logo van mijn blog kon gebruiken. Het resultaat is meer dan geslaagd én nu heb ik mijn eigen Little Louvain- handtas. Een van de meest unieke cadeaus die ik ooit gekregen heb!

Wat vind je van mijn handtas?

 

[jg-ffw]

Détail Hasselt

[/jg-ffw]

Details

Breng de website een bezoekje voor meer info. www.detail-collection.be

Social media: Instagram,  Facebook

[jg-ffw]

Détail Hasselt

[/jg-ffw]
Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. Jill
  oktober 27, 2017 / 7:14 am

  Echt een mooie tas, heel mooi gepersonaliseerd ook! En echt wel een uniek stuk 🙂 xxx

  • Elien
   Elien
   Auteur
   oktober 27, 2017 / 8:56 am

   Thanks Jill! Ja hé, ben zo blij met deze tas! Détail is ook gewoon echt een van de merken waar ik compleet achtersta. Dat heb ik tegenwoordig niet meer met alle merken… xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 10 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.