Mijn mode-favorieten van de maand augustus

August fashion favorites Littlelouvain

 

Ik ben eigenlijk niet echt een big spender. Nooit geweest en ik zal het nooit worden. Maar soms ga ik een winkel binnen en is het liefde op het eerste gezicht. Ja ik kan dat soms hebben dat ik écht verliefd ben op een item. Heb je de film Shopaholic gezien? Zo ja, dan ken je ongetwijfeld de scène waarbij de paspop in haar oor fluistert dat ze die groene sjaal toch oh zo hard nodig heeft. Nee ik hoor geen stemmetjes, maar ik fluister mezelf in dat ik het item dan nodig heb, haha!

Vorige maand ben ik voor de eerste keer niet op vakantie geweest in de zomer, tussen het werk door nam ik wel wat tijd vrij om wat te genieten van het prachtige weer. En dat is dan weer mijn voordeel als freelancer, ik kan werken waar ik wil. Dus voila, ik besloot om de beste ligzetel in te palmen en daar wat teksten te schrijven! Daarnaast spendeerde ik wat tijd online en verzamelde ik enkele van mijn mode favorieten voor de maand augustus, ook al is die nog maar juist van start gegaan. 😉 Benieuwd? Lees dan even verder!

 

Jurk – Esprit

Het is nog steeds heel warm in België maar ik denk toch al een beetje aan de herfst. Niet dat ik daar naar uit kijk (ik ben een zomertype) maar je moet je toch een beetje voorbereiden. Daarom koop ik nu al basic stukken die ik eigenlijk zowel in de zomer als herfst kan dragen. Dit kleedje is waarschijnlijk wel hét perfecte voorbeeld: in de zomer draag ik het met pumps naar mijn meetings en in de herfst combineer ik het met laarzen. Het is zo’n kleedje dat je eigenlijk op allerlei manieren kan dragen en ook voor verschillende gelegenheden. Maar dat is typisch iets voor Esprit, zij blijven me telkens weer verbazen met hun nieuwe collecties! De items zijn tijdloos en er zitten zeer goede basics tussen. Combineer het jurkje nog met statement oorbellen en een trendy handtas en you’re ready to go.

Esprit dress Littlelouvain

Guess blue sandals littlelouvain

Renee Leather sandalen – Guess

Een kleedje, check. Maar wat draag ik eronder? Ja het perfecte excuus om nieuwe schoenen te kopen! Ik zal het ook direct maar toegeven: ik heb een zwak voor luxueuze schoenen. Mijn oma zegt ook altijd dat ik de tweede Imelda Marcos ben. Je kent haar wel, deze dame heeft een aantal balzalen vol schoenen gehad. En wie al bij mij thuis is geweest weet dat er overal schoenen liggen. In de slaapkamer, in de living en soms wel in de keuken. Tot grote ergernis van bepaalde personen maar ja, waar moet ik al deze schoenen bewaren?!

Ik draag vaak neutrale kleuren zoals nude, zwart en goud maar ik moet af en toe eens een kleurtje kiezen die helemaal niet in mijn comfortzone past. Dit paar sandalen in lichtblauwe kleur trok direct mijn aandacht! Ik heb nog geen blauwe schoenen dus voila, direct een excuus om deze te kopen!

 

Flower bag blue – Mimo

Ik hou van bloemen én van handtassen, waarom beiden dan niet combineren? Mimo is een van mijn favoriete Belgische merken van handtassen. De designs zijn altijd prachtig afgewerkt volgens de laatste trends. Michèle Mottrie, de oprichtster, heeft echt oog voor detail. Naast haar bloementassen heeft ze ook transparante handtassen. Hiermee val je zeker op!

 

Mimo flower bag littlelouvain

Esprit Skirt littlelouvain

Rok – Esprit

Last but not least: deze rok van Esprit in leer. Ik hou van langere rokken omdat deze vaak beter zitten en ook geschikt zijn voor formele meetings. Daarnaast kan je ze ook op zoveel manieren dragen en combineren met een stijlvol paar pumps voor een fancy diner! Ik kies altijd items die ik gemakkelijk kan combineren, zo heb je altijd wel iets om aan te trekken.

Wat zijn jouw favoriete items? Laat het me zeker weten!

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.