Mijn liefde voor Belgische mode + giveaway time!

Belgian brand Signe Nature

Yes het is weer weekend! Deze zaterdag is ook een beetje speciaal want het is onze nationale feestdag! Een belangrijke dag voor de geschiedenis van België, maar ik ga jullie niet vervelen met die lange geschiedenis. 🙂 Nee, vandaag wil ik jullie wat meer vertellen over mijn liefde voor Belgische mode, want is onze nationale feestdag niet dé perfecte dag om dit te doen? Vandaag vertel ik jullie wat meer over het Belgische merk Signe Nature. Maak jezelf een overheerlijke koffie, ga in je meest comfortable hoekje van de zetel zitten en lees snel verder! EN psst: ik vertel jullie ook meer over een leuke giveaway!

 

Het Belgische merk Signe Nature

Ik schreef recent al een artikel over Signe Nature: www.littlelouvain.com/nl/belgian-fashion-signe-nature/. Ik heb echt een liefde voor Belgische mode en Signe Nature is toch een van mijn favoriete merken. Wat ik zo fijn vind aan het merk is dat ze gebruik maken van lichte stoffen die gemakkelijk te dragen zijn. In mijn vorige post droeg ik een kleedje van Signe Nature, en op de foto’s in dit artikel draag ik een top van hun lente/zomercollectie. De top is gemaakt uit een licht stofje en ik ben helemaal verliefd op de kleur! Er zitten ook kleine bolletjes op en de mouwen vind ik top! Echt zo vrouwelijk maar met een speels kantje.

 

 

Belgian brand Signe Nature 2
Belgian brand Signe Nature 2

Giveaway time!

Een paar dagen geleden kon je al op mijn Instagram lezen dat er iets leuks ging gebeuren. Signe Nature is trots op hun Belgische roots en daarom hebben ze besloten de nationale feestdag op een speciale manier te vieren. Dankzij Signe Nature mag ik namelijk een waardebon van €100 euro weggeven! Hoe leuk is dat? De bon kan ook gebruikt worden voor de herfstcollectie.

 

Wat moet je doen om kans te maken? 

Good luck! De winnaar wordt volgende zondag bekend gemaakt.

 

Belgian brand Signe Nature 2
Belgian brand Signe Nature 2
Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.