Mijn Ultieme Kerst- wishlist

My christmas wishlist

Het is bijna eind november, de feestdagen komen weer wat dichterbij. Ik vind het een van de mooiste en meest gezellige periodes van het jaar. De haard aansteken, kaarsjes branden en onder een dekentje kruipen… heerlijk!  Voor mij is de winter ook het ideale excuus voor wat me-time. We zitten toch vaak binnen en in mijn vrije tijd probeer ik dan ook zoveel mogelijk voor mezelf te zorgen.

 

Mijn eerste jaar en half als freelancer zit erop. Een boeiend jaar met ups maar ook veel downs. Het was zwaar werken, dus zo’n portie me-time is meer dan welkom. 🙂  Vandaag leg ik mezelf eens in de watten!

Mijn favoriete musthaves voor een goede portie me-time? Die ontdek je vandaag op de blog.

 

SELF Kerstset

Laat ik direct beginnen met mijn absolute favoriet: de kerstsetjes van SELF. Jullie weten het waarschijnlijk wel maar SELF is mijn favoriete merk van huidverzorging. Waarom? De producten zijn 100% natuurlijk, en vegan! Ze bevatten macadamia, shea boter, arganolie, kokos en aloë vera.

Mijn extreem gevoelige huid en mijn problemen met rosacea zorgen ervoor dat ik niet zomaar alles kan verdragen. De producten van SELF zijn speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid en de gevoelige huidjes. De producten zijn rijk aan voedende ingrediënten die de vochtbalans herstellen en de huid beschermen.

 

SELF Christmas gift 

I’ll get right into it, my absolute favorite has to be SELF’s Christmas sets. You probably already know SELF is my go-to skin care brand. Why? Their products are 100% natural and vegan! They contain macadamia, shea butter, argan oil, coconut and aloe vera.

My sensitive skin has its problems, such as rosacea, and means I can’t just use any product. SELF’s products are specifically designed for the problematic and sensitive skins. Their stuffed with nutritious ingredients that maintain, restore and protect the skin’s moisture balance.

Decoration

Mijn kerst- en winterdecoratie? Die  shop ik bij Meubelen Jonckheere in Belsele. Een supergrote meubelwinkel waar je alles vindt om van je huis een thuis te maken! Wat vind ik het heerlijk om ’s avonds de kaarsjes aan te doen als het al wat donkerder wordt. Daarna onder een superwarm dekentje kruipen omringd door de zachtste kussens.  Meubelen Jonckheere heeft verschillende afdelingen, zo vind je per stijl gemakkelijk wat je zoekt. Deze kaarsen staan absoluut op mijn wishlist!

Prima Donna Baboushka

Met dit nieuwe setje van Prima Donna ga je stijlvol en sexy de winter in. Toeval: mijn vriend zijn koosnaampje is baboushka! 😉 Het setje past perfect bij de zwarte kanten kimono van Prima Donna.

BlendTea 

De winter betekent ook dat ik weer volop thee bestel. Thee is de oplossing voor alles! Heb ik nood aan een pauze? dan drink ik thee! Voel ik me slecht? Dan drink ik ook thee. Je begrijpt het wel: ik ben een theeliefhebber! 🙂

Mijn thee haal ik bij het Belgische merk Blend Tea: zij bieden een groot aanbod aan natuurlijke theeblends. De service is geweldig en er zit steeds een extra zakje in om te proeven. Mijn favoriet is de chai: een heerlijke kruidige en licht pikante smaak.  

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. november 18, 2018 / 4:16 pm

  Aaaah Self staat sinds begin deze week ook op mijn wishlist! Had er nog nooit van gehoord tot ergens deze week een reclamespot ervan gezien te hebben en hoe ze de problemen van haar dochter beschreef was gewoon zo herkenbaar dat het er onmiddellijk op ging! 😀

  xo Noor
  http://www.nonstopnoor.com

  • Elien
   Elien
   Auteur
   november 18, 2018 / 6:14 pm

   Zo mooi he het verhaal achter SELF!
   Ik weet eigenlijk nog goed hoe ik het merk heb leren kennen. Isabelle en ik zijn eigenlijk ongeveer op hetzelfde moment begonnen – zij met SELF en ik met mijn blog. Dus het was een van de eerste dingen waar ik over schreef. En sindsdien grote fan! Ik heb alle producten in de kast staan dus als je vragen hebt, shoot! ☺️ xxx

  • november 18, 2018 / 6:34 pm

   Oh Noor dat is leuk te horen! Ben alvast heel benieuwd wat je ervan gaat vinden!

   Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.