fbpx

Nieuwe hotspot in Hasselt: All About Eve

All About Eve Hasselt

Nieuwe winkels ontdekken? Yes, ik vind dit echt leuk! Deze week opende een nieuwe concept store haar deuren in het hartje van Hasselt, en het is eigenlijk ook een speciale winkel. Ik ken de straffe madam achter dit concept, ik leerde Eveline al kennen tijdens een event bij Zizo Home en het is echt oprecht een superlieve en toffe dame. Deze week heeft zij haar droom waargemaakt met de opening van haar eigen concept store All About Eve. Spijtig genoeg was het weer vrijdag echt slecht (lees: ik durf echt niet door de sneeuw met de auto) dus ik kon jammer genoeg de vegan lunch niet bijwonen. Maar ik ben zeker: deze hotspot moet ik toch eens gaan ontdekken. Ben jij ook zo benieuwd als mezelf? Lees dan snel verder en ontdek de troeven van dit prachtige concept!

[one_half]

Je weet het waarschijnlijk wel al, maar ik ben echt helemaal into vegan/ natuurlijke merken. Dit is ook echt iets waar Eveline zelf een groot belang aan hecht. Bij All About Eve vind je enkel merken die echt binnen dit concept van duurzaamheid passen. Je vindt er een ruim assortiment aan vegan/ natuurlijke cosmetica, vegan food en zelfs een thee bar. Zaaaalig! De theefan in mij is natuurlijk heel benieuwd… Het eten wordt bereid door chef Bhumi, die ons laat kennismaken met haar Hindu Bowls. Ik ben zelf echt benieuwd naar de smaken van India. Daarnaast maak je bij All About Eve precies een reisje doorheen verschillende landen. Je kunt er heerlijke açai bowls proeven, die je meenemen naar het mooie Brazillië of smul er van een typisch ‘Aussie Brekkie’. Jep, ik wil zeker dit culinaire reis beleven! 😉 Alle gerechten zijn daarnaast ook nog eens vegetarisch & vegan, de ingrediënten zijn lokaal en organisch. Moet ik nog meer zeggen eigenlijk? Zijn we weg?

Natuurlijke cosmetica

Van Eveline kreeg ik al een perspakketje toegestuurd met enkele productjes. Ik kreeg dus de kans om die leuke items al te ontdekken! En eerlijk: ik kon niet wachten. Het pakket bevatte een natuurlijke handcrème van het merk Florame, een oogschaduw palette met prachtige kleuren én een natuurlijke bruine mascara. Yes, ik ben helemaal into alles wat natuurlijk/ vegan is dus dit kon niet mislopen. Ik vind het erg belangrijk om te weten wat je op je huid smeert. Make-up bevat vaak ‘chemische brol’ als ik het zo mag zeggen en dit kan echt een slechte invloed hebben op je gezondheid/ huid. Met natuurlijke productjes ben ik zeker dat wat ik op mijn huid smeer, ook effectief natuurlijk is en dus in principe goed is! Toen ik de productjes probeerde was ik direct verkocht…

[/one_half] [one_half_last]

All About Eve Hasselt

[/one_half_last] [one_half]All About Eve Hasselt[/one_half] [one_half_last]

Een goede handcrème komt natuurlijk altijd van pas. Ik vind het belangrijk om mijn handen goed te verzorgen en hydrateren, zeker gedurende de winter. Maar bepaalde handcrèmes voelen extreem vettig aan en absorberen dus totaal niet snel. Best vervelend als ik aan het werk ben en dus geen tijd in overvloed heb… Maar deze crème van Florame absorbeert heel snel, voelt prettig aan en ruikt hemels: wat een goede aanwinst! Het frisse geurtje heeft me aangenaam verrast.

Een goed oogschaduw palette en een mooie mascara mogen niet in mijn kast ontbreken. En hoe mooi zijn deze kleurtjes? Ik ben fan! Als je dicht genoeg kijkt zie je een mooie glitter. Het palette is van het merk Lily Lolo Laid en de mascara van Nuì wat trouwens natuurlijk is. Wil je een look zien? Hou dan zeker mijn Instagram in de gaten!

Wil je All About Eve zelf ontdekken? Breng dan een bezoekje aan de winkel in Hasselt in de Ridderstraat nummer 5. Of bij slecht weer lekker online shoppen, dat kan hier:

www.allabouteve-conceptstore.com

Signature blogger

[/one_half_last]

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 6 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.