Nieuwe hotspot in Leuven: Les Folies

Opening Les Folies Leuven

Opening Les Folies Gent 

Yes! Goed nieuws voor alle modeliefhebbers, het is bekend: De prachtige kledingwinkel Les Folies komt eindelijk naar Leuven! Mijn enthousiasme is dan ook groot. Wanneer nieuwe hotspots hun deuren openen in mijn favoriete stad van België, dan kan ik niet wachten om die te gaan ontdekken. Ben jij ook zo benieuwd als mezelf? Vandaag vertel ik je waarom jij zeker een bezoekje moet brengen aan Les Folies.

Trendy & betaalbaar

Lien Riemslagh is de selfmade lady achter Les Folies. Haar webshop is echt booming op dit moment! Daarnaast heeft ze meer dan 44.000 fans op Facebook en zo’n ruime 9.000 volgers op Instagram. Ik begrijp ook helemaal waarom er zoveel fans zijn, want zelf ben ik ook laaiend enthousiast. Les Folies heeft een ruim aanbod aan zeer betaalbare items. Er is ook nog eens genoeg keuze, echt iedereen vindt hier iets naar haar/ zijn smaak. Naast de collectie voor vrouwen heeft Lien ook een collectie voor mannen ontworpen. En die is populair, want verschillende topvoetballers werden al gespot met een outfit van Les Folies.

Ik vind het ook leuk dat er een grote variëteit is aan verschillende stijlen. De collecties kunnen niet met één woord omschreven worden. Bij Les Folies vind je iets voor elke gelegenheid: classy chic voor een event, casual voor een lunch met vrienden én je vindt zeker en vast het perfecte kleedje voor de lente. Perfect, toch? Net daarom is de winkel een bezoekje meer dan waard!

 

Lente kriebels

Als ik momenteel naar buiten kijk, dan zou ik niet zeggen dat de lente eraan komt. Toch voel ik die lentekriebels al! En dat vraagt natuurlijk ook om een lente-proof outfit. Terug kleedjes en rokjes dragen, heerlijk! Deze lente zien we veel kant én bloemetjes terug, ook bij Les Folies. Tops met bloemenprints zijn natuurlijk helemaal lente-proof. Kant zorgt dan weer voor die romantische en vrouwelijke touch. Yes, ik zie die winkel in Leuven wel zitten. 😉 Wil je zelf ook de collectie al online bekijken? Dat kan hier:  www.les-folies.be   Ga jij naar de opening?

Opening Les Folies Leuven

Model: Louise De Bast , fotografie : Inne Impens Photography 

Details

De opening vindt deze zaterdag 10 maart plaats.

Adres: Bondgenotenlaan 80, 3000 Leuven.

Elke week open van dinsdag tot zaterdag.

 

Signature blogger

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elien
   Elien
   Auteur
   april 13, 2018 / 1:58 pm

   It is right! Thanks for your comment! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.