fbpx

OPI brengt ons deze herfst naar Schotland met prachtige herfstkleuren

OPI nagellak schotland collectie (1)

Als er iets is waar ik enorm van kan genieten, dan zijn het wel de ontluikende herfstkleuren. Momenteel is er nog geen sprake van (een nazomer is voor mij ook zeker dik oké), maar toch kijk ik uit naar die eerste vallende blaadjes. 

Ben jij ook zo’n fan van de herfst en vooral ook van dat prachtig kleurenpalet? Dan is deze nieuwe collectie van OPI ook zeker iets voor jou! 

OPI nagellak schotland collectie

Fall 2019 – De #goodgirlsgoneplaid collectie

OPI doet altijd heel wat inspiratie op, en na het zien van de verschillende ruitvariaties in de stoffen op de fashionshows wisten ze welke kant ze uit moesten voor deze nieuwe collectie.

Schotland heeft ons heel wat te bieden: denk aan het imponerend landschap, regenachtige herfstdagen en de vele uitgestrekte kustlijnen, meren en rivieren. Al deze kenmerken vormen de basis voor de nieuwe collectie. Er zijn donkere tinten, van rood tot oranje of diepgroen, maar ook blauwtinten (de inspiratie hiervoor haalden ze uiteraard bij de kust!) 

Deze keer koos ik niet voor mijn typerende kleur (rood) maar ging ik voor blauw, paars en een bruin kleurtje. In de paarse kleur zit ook een prachtige subtiele glitter, waarmee je letterlijk straalt in de zon. Heerlijke kleuren voor frissere herfstdagen! En als OPI ambassadeur ben ik weer helemaal klaar voor nieuwe kleurtjes op mijn vingers. 🙂 

En OPI did it again: de namen van de lakjes zijn weer superorigineel: OPI Grabs the Unicorn By the Horn, Red Heads Ahead, A Little Guilt under The Kilt en ga zo maar door. Chapeau voor de mensen die dit bedenken! 

Ontdek de collectie hier: https://opi-shop.be/nl/337-scotland-fw-2019

Alle kleuren uit de Scotland Collection zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat jij de color treatment kunt kiezen die past bij jouw wensen. 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − elf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.