Outfit inspiratie voor de lente & zomer

Summer outfit post

Mei staat voor de deur. Vorige week was het zo’n 24 graden in België maar deze week was dat spijtig genoeg weer heel wat minder! Ach ja, die Summer vibes heb ik toch al goed te pakken. En dat beïnvloedt ook mijn outfits, hallo rokjes en jurken! Ik heb echt zo lang gewacht op het moment dat we allemaal weer jurken kunnen dragen. Mijn melkflessen mogen nu toch eindelijk wat bruinen…. Die lentekriebels zorgden ervoor dat ik ook niet kon wachten om een leuke outfit post met jullie te delen. Daarom toon ik jullie vandaag 4 leuke outfits/ must haves voor de lente en zomer. Benieuwd? Hier gaan we!

 

Outfit 1: zwarte jumpsuit

Een tijdje geleden deed ik een shoot voor de wintercollectie van The Fashion Store, een van mijn klanten. Tijdens die shoot zag ik een prachtige bordeaux jumpsuit waar ik echt verliefd op werd. Spijtig genoeg vond ik de tijd niet om even langs te gaan én voor ik het wist lag deze dus niet meer in de winkels. Busy girl, I know… 😉 Maar opeens had ik geluk: twee weken geleden bracht ik dan toch een bezoekje aan een van hun winkels. En ik vond de jumpsuit in het zwart! Ik sprong letterlijk een gat in de lucht.

Deze jumpsuit is geschikt voor elke gelegenheid. Voor een formeel etentje kan je het combineren met pumps, voor een citytrip is het dan weer leuk met sneakers. de pijpen zijn iets breders dus de jumpsuit zit enorm comfortabel.

The Fashion Store is een van mijn favoriete Belgische merken, ze hebben winkels verspreid over België. Je vindt er allerlei stijlen en je kiest zowel uit basis items als meer trendgevoelige stuks. Als je meer wilt weten over dit merk, neem dan zeker eens een kijkje op hun website .

 

Summer outfit post
Summer outfit post

Quote

 

 

Outfit 2: een maxi bloemenkleed

Niets beter dan een bloemenkleedje in de zomer. Het is perfect voor elk figuur, dat is echt niet gelogen. Daarnaast is het geschikt voor elke gelegenheid (mits de juiste styling) en is het ook comfortabel. Dit blauw maxi kleedje is van Lesara, een van mijn favoriete webshops. Ze hebben een groot aanbod aan trendy maar betaalbare items. Je vindt er enkel lage prijzen en dit doen ze doordat ze rechtstreeks met fabrieken samenwerken. Er zijn dus geen tussenverkopers in het ganse proces van fabriek naar klant. Dat voel je ook aan je portemonnee, want stuks zijn hier echt goedkoper!

Lesara biedt ook elke dag grote kortingen, en dit op héél veel stuks. Daarom is het zeker de moeite waard om zelf een kijkje te nemen op de website.

 

 

Summer outfit post
Summer outfit post

 

Outfit 3: flower power kleed

Bloemenkleedjes, het is echt mijn ding! Zo vrouwelijk en ik heb de Summer vibes direct te pakken als ik zo’n jurk draag. Deze zwarte jurk met bloemen is ook van Lesara.

Ik heb het recent nog gevonden op hun website, dus het zal misschien nog beschikbaar zijn. Voeg witte sneakers toe voor een sportieve look of combineer het met pumps voor een stijlvolle look.

Summer outfit post
Summer Outfit post

Outfit 4: gestreepte culotte

Last but not least: Deze gestreepte culotte jumpsuit! Het is een trend die altijd terugkomt, of misschien nooit echt is weggeweest!  Zo’n culotte broeken domineerden Fashion Weeks omdat ze echt stijlvol zijn. Toch is het soms wat lastig om te combineren, vooral als je klein bent. Maar met de juiste accessoires is het echt een prachtig item! En zeg nu zelf: strepen zijn altijd een goed idee…

Deze gestreepte culotte jumpsuit is van Les Folies. Ze hebben recent een shop geopend in Leuven en ik was direct verliefd…. Als je een bezoekje brengt aan Leuven, vergeet zeker deze winkel dan niet! Als je van trendy maar betaalbare items houdt, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Summer outfit post culotte
Summer outfit post culotte

Welke outfit vind jij het mooist? Laat het me zeker even weten!

Signature blogger

Fotograaf: mijn lieve vriend Fabio. <3  

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elien
   Elien
   Auteur
   mei 13, 2018 / 3:11 pm

   Thanks Giulia, you’re way too sweet! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.