Pretty Pandora

Pandora Brandfield

Ik herinner mij nog goed het moment wanneer ik Pandora voor het eerst ontdekte. Ik was een jaar of 14 en ik stond vaak voor de etalage te ‘kwijlen’ als ik het zo mag verwoorden. Mama wist ook dat ik de bedeltjes prachtig vind! Vorig jaar kreeg ik van mijn ouders een armbandje cadeau voor Kerstmis. Echt een zalig gevoel, ik was zo blij met mijn eerste bedeltjes! En nu heb ik al een groot aantal bedeltjes bij elkaar gesprokkeld door familie en vrienden. Elk bedeltje heeft een speciale betekenis, zo heb ik een ‘familieboom’ van mijn ouders gekregen, twee bedeltjes van mijn vriend – jep he knows what I like- en 2 van de ouders van mijn vriend.

Een week geleden kreeg ik een mailtje van Brandfield, een multibrand webshop. Ik had meegedaan aan een wedstrijd en – ook al win ik normaal nooit iets- ik had de wedstrijd gewonnen! Toen ik zag dat ze ook een ruim aanbod aan Pandora items hebben, besloot ik om mezelf eens te verwennen met enkele items. 🙂 Ik koos de Prinses ring en een bedeltje in de vorm van een hartje. Vandaag deel ik mijn nieuwe aanwinsten voor al de Pandora-lovers!

 

Prinses ring

De prinses ring is zo vrouwelijk. De vorm is prachtig en de ring is eigenlijk best betaalbaar, als je ze vergelijkt met andere items (€69). Het past ook nog eens perfect bij mijn collectie roségouden bedeltjes. Ik was vroeger een fan van zilver en nu ben ik meer voor rose golden! Pandora heeft een groot aanbod aan betaalbare ringen die precies uit een sprookje komen. Ik ben fan! Daarnaast heb ik ook nog een hartvormig bedeltje gekozen, ook weer in de kleur roségoud. Het bedeltje is tot in het kleinste detail afgewerkt met kleine pareltjes en kan van jou zijn voor de prijs van €39. Shop hier.

 

De eerste kant van mijn armband is al vol, nog twee kanten te gaan! Cadeautjes zijn altijd welkom! 😉 En moest je eentje kiezen, ga dan voor rose gold!

 

❤️

Brandfield Pandora
Brandfield

Over Brandfield

Brandfield heeft een ruim assortiment aan horloges, juwelen, zonnebrillen, handtassen en portefeuilles. Ze hebben meer dan 16.000 verschillende items en een aanbod van 200 gekende merken waaronder Guess, Liu Jo, Calvin Klein en Cluse. Bij Brandfield zit je goed voor de laatste trends maar ook voor de echte klassiekers.

 

Heb jij al een bestelling geplaatst bij Brandfield? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring!

X Elien

Brandfield Pandora

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elien
   Elien
   Auteur
   februari 26, 2018 / 9:24 am

   Me too, I love to mix and match charms! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.