Shop online en bespaar geld ⎪ kortingscodes

Workspace freelancer

Wat een slecht weer in België. Die regenachtige dagen zorgen ervoor dat ik liever binnen blijf, het motiveert me niet echt om weg te gaan… Ach ja, dan maar wat online shopping! Lekker onder een dekentje kruipen, een tasje thee en mijn favoriete online shops: een zalig gevoel, toch? Ik hou wel van wat online shopping, ook al ben ik niet echt een ‘big spender’. Ik ben meer iemand die alle koopjes online bekijkt en als ik een kortingscode vind, dan sla ik mijn slag. Er is slechts een probleem: ik vergeet altijd om discounts codes op te zoeken en opeens is mijn favo item dan toch uitverkocht omdat ik te lang gewacht heb…Jep, the struggle is real.

Gelukkig bestaan er zo’n sites waarop je een mooi overzicht krijgt van alle beschikbare kortingscodes. Websites zoals Deals.be hebben een overzicht van al mijn favoriete shops: De Bijenkorf, Torfs, Zalando, Ici Paris XL, Coolblue, VidaXL et cetera! Vandaag deel ik mijn favoriete shops en de kortingscodes. Misschien dat jullie hier ook iets aan hebben!

 

Omoda

De lente is bijna in het land, ein-de-lijk! Ik kijk er echt al een lange tijd naar uit! Ondertussen kan ik dus wel al mijn zoektocht starten naar een paar schoenen voor de lente want hallo sandalen en tenen, bye bye boots! Op mijn wishlist staat een paar sandalen, pumps, Ted Baker roze sneakers en een nieuwe handtas van Guess. Omoda heeft een ruim assortiment aan schoenen en accessoires. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief, dan krijg je 10 euro korting. Welke is jouw favoriet? Bekijk deze link om alle kortingen te zien.

 

Deals.be kortingscode

Hunkemöller

Mooie lingerie, ik kan er niet genoeg van hebben! Het is vrouwelijk, sexy en dus perfect om je zelfvertrouwen een boost te geven. Rood is een van mijn favoriete kleurtjes, ook wel de kleur van de liefde. Perfect voor Valentijn, niet waar? Verras je vriendin/ vriend met een van de leuke items.

 

Hunkemöller discount code deals.be

Home24

Ik heb Home24 eigenlijk nog maar recent ontdekt. Ze hebben een ruime assortiment van interieuritems in verschillende stijlen: van modern tot Scandinavisch, urban… Mijn favoriete items? Dit gouden bijzettafeltje, deze roze stoel en deze mat. De laatste tijd ben ik echt helemaal into minimalistische items, en alles wat goud of marmer is. Home24 heeft vaak kortingscodes, de moeite waard!

Kortingscode deals.be

Vistaprint

Deze code is voor alle girlbosses/ freelancers/ bloggers/ content creators. Vistaprint wil zaakvoerders helpen om zichzelf professioneel te ontwikkelen. Met hun ruime assortiment hebben ze echt alles voor zaakvoerders: marketing materiaal, posters, uitnodigingen, bedrukte totebags etc. Als een freelancer vind ik het zelf handig om business cards op zak te hebben (dit komt altijd van pas als je potentiële klanten ontmoet). Ik weet uit mijn ervaring dat Vistaprint een goede keuze is, hun materialen zijn altijd van goede kwaliteit!

 

Deals.be kortingscode

X Elien

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.