Lente-proof nagels met de lakjes van OPI

OPI Benelux

Ik voel de lentekriebels al, ondanks het feit dat het vorige week nog sneeuwde in België. Jep, sneeuw in maart… Wie bedenkt het? Ik kijk écht al uit naar warmere dagen en het dragen van rokjes/ kleedjes met blote benen. Of eerst die melkflessen even wat laten bruinen. ;-)) Bij de seizoenswisseling proberen we op onze nagels ook nieuwe kleurtjes uit, net zoals we dat doen met kledingstukken. Mijn favo nagellak merk is OPI, ze hebben recent weer een nieuwe collectie gelanceerd, deze keer geïnspireerd op het prachtige Lissabon. Ik kon echt niet wachten om dit met jullie te delen, want het is zo’n mooie collectie. Vandaag vertel ik je er meer over!

OPI is het merk waarvoor je moet kiezen als je op zoek bent naar nagellak die lang goed blijft zitten, sterk gepigmenteerd is en zo een uitstekende dekking biedt. Daarnaast heeft het ook een glossy schijn. Het merk is gekend voor de trendy kleurtjes en, jawel, de iconische namen. Ik weet echt niet hoe ze erop komen, maar die namen zijn altijd enorm leuk! Daarnaast ben ik ook fan van de kleurtjes.

OPI Lisbon

Ik ben echt zo enthousiast over deze lente-/zomercollectie, wat geïnspireerd is op het mooie Lissabon, Portugal. Reis deze lente naar een van Europa’s meest kleurrijke steden met de OPI Lisbon collectie: 12 felle kleuren in de klassieke nagellak, de Infinite Shine Long-Lasting collectie en de GelColor formule. De kleurtjes gaan van felgeel tot roze en zelfs blauw, dit is geïnspireerd op de mooie gele huizen met de oranje daken, de gekende “Pink Street”, de vele kastelen én het prachtig zicht vanaf de kustlijn. Ik gebruik de kleurtjes van de Infinite Shine collectie, wat tot 11 dagen mooi blijft. Daarbij gebruik ik de base- en topcoat voor een perfecte manicure.

Ik koos voor de kleuren ‘We Seafood And Eat It’, ‘You’ve Got Nata On Me’ en ‘Lisbon Wants Moor OPI’. Ik heb het gezegd hé, dat die namen altijd leuk zijn? Het resultaat van de andere kleurtjes komt deze week op mijn Instagram, dus hou mijn profiel daar zeker in de gaten!

De kleurtjes kan je hier terugvinden:  We Seafood And Eat It, You’ve Got Nata On Me and Lisbon Wants Moor OPI.

Ik moet het toegeven, I’m #opiobsessed. Jij ook? De volledige collectie kan je bekijken op de website: opi-belgium.be  Een ding is zeker: Mijn nagels zijn écht helemaal lente-proof.

 

 

 

OPI nailpolish

OPI nailpolish

Ik ben echt verliefd op de verschillende kleurtjes. Ze zijn sterk gepigmenteerd en hebben op die manier ook een volledige en goede dekking. Ik heb al zoveel verschillende merkjes getest in het verleden en eigenlijk had geen enkel merk zo’n goede dekking. Ik moest altijd meerdere lagen aanbrengen (soms zelfs 3) om hetzelfde effect te bereiken als 1 laagje OPI. Die goede dekking is uiteraard één van de vele redenen waarom ik enkel de productjes van OPI gebruik, naast die leuke namen natuurlijk. 😉

OPI nagellak

De verschillende kleuren

 • I Absolutely Amador-Ya
 • Climb Every Castle
 • Can I Bairro This Shade?
 • And the Raven Cried Give Me More
 • Set Apart By Tile Art
 • Hittin’ The Portuguese Pavement
 • Suzy Chases Portu-Geese
 • Sun, Sea and Sand in My Pants
 • Closer than You Might Belém
 • Tile Art to Warm Your Heart
 • A Red- Vival City
 • Now Museum, Now You Don’t
 • We Seafood and Eat It
 • You’ve Got Nata On Me
 • Tagus in That Selfie
 • No Turning Back From Pink Street
 • Lisbon Wants Moor OPI
 • Made It To The Seventh Hill

Signature blogger

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

3 Reacties

 1. maart 5, 2018 / 3:59 pm

  Supermooie kleuren! Ik ben helemaal in to het zacht roze tegenwoordig! ❤️

 2. maart 19, 2018 / 3:58 pm

  Ik heb nog geen roze lakje. Misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen, nu het lente wordt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.