Garden party van Atelier Cologne

Garden party Atelier cologne

Maandag 4 juni waren mijn vriend en ik uitgenodigd voor de garden party van Atelie Cologne. Een grote eer want Atelier Cologne is een prachtig merk. Zij opende onlangs twee departementen in de Ici Paris XL winkels in Antwerpen en Brussel én dat wouden ze uiteraard vieren. Het was een geweldige avond vol good food, geweldige mensen, goede muziek en natuurlijk lekkere geurtjes. Ik had ook een leuk gesprek met de oprichter van Atelier Cologne, Christophe Cervasel, die me met zoveel passie kon vertellen over zijn merk. Echt fijn om mensen te ontmoeten die er volledig voor gaan! Hij hielp ons ook met het kiezen van de juiste geuren. Het was een eer om hem te mogen ontmoeten! Benieuwd naar de avond? Lees dan snel verder!

De locatie bleef nog eventjes geheim, daarom was het een grote verrassing! Toen we aankwamen op de locatie stond ik waarschijnlijk minutenlang met mijn mond open te staren, wat een prachtige locatie! Een verlicht pad bracht ons naar een grote serre vol bloemen en planten. Wat een mooie locatie voor een garden party! Na een korte maar zeer interessante speech van de oprichter was het tijd voor wat workshops. Een van de workshops werd georganiseerd door de lieve Frauke van The Life Factory . Zij leerde ons hoe je zelf zo’n leuke bloempothouder maakt zoals op de foto. Het duurde wel even voor ik het door had maar het resultaat mocht er zijn (mede door de hulp van Frauke:-))

 

Atelier Cologne Garden Party 3

Daarna was het tijd om een zakje uit te kiezen die de cologne beschermt tegen stoten. We mochten zelf ons favoriete geurtje kiezen en mijn naam werd in het zakje gegraveerd, zo origineel! Als je wilt weten hoe ze dit doen, bekijk dan zeker eens de video hieronder! Mijn vriend en ik gingen ook op ontdekkingstocht en de verschillende geuren konden ons wel bekoren. Atelier Cologne is een geweldig merk omdat ze unieke en pure geuren aanbieden. De Orange Sanguine bijvoorbeeld kan omschreven worden als ‘zonlicht in een flesje’. Als je eventjes je ogen sluit, dan waan jij jezelf in een van de mooie Italiaanse tuinen vol appelsienen. Heerlijk die geur, ik kreeg een instant vakantiegevoel!

Daarnaast blijven de geuren van Atelier Cologne echt lang ‘hangen’. Het probleem met andere geuren en merken is dat de geur vaak heel snel weggaat, wat spijtig is want je wil natuurlijk heel de dag lekker ruiken. De geuren van Atelier Cologne zijn speciaal ontwikkeld zodat je ze de hele dag ruikt. En na een bepaalde tijd ruik je iets anders, waardoor de geur niet eentonig is.

 

Atelier Cologne perfumes

 

We kregen een persoonlijk cadeautje: 3 flesjes en een gepersonaliseerd zakje. De doos was zo mooi dat ik deze echt niet wou openmaken! Heb je al ooit zo’n mooie verpakking gezien? Mijn favoriete geur is de vanille en ik draag het nu al heel de week. En het is echt niet gelogen: de geur blijft de hele dag hangen! Ik heb het ’s morgens aangebracht en ’s avonds ruik ik het nog.

Atelier Cologne packaging
Atelier Cologne engraved satchel

 

 

Mijn vriend heeft een korte video voor jullie gemaakt, zodat je zelf toch ook een beetje bij het event was! Xx

 

 

 

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.