Nagels verdienen de juiste verzorging met OPI

OPI nailpolish

Ik ben een echte skin care addict. Ja schuldig, ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en hebt echt veel producten in mijn kast. Dat is ook gewoon omdat ik het belangrijk vind om mezelf en mijn huid goed te verzorgen. Maar er is eigenlijk een deeltje waar ik vaak geen aandacht aan besteed en dat zijn mijn nagels. Ik draag alle dagen een leuk kleurtje op mijn nagels (alleen maar van OPI, ik zweer bij dit merk) maar ik vergeet ze wel te verzorgen. En ik ben ook niet alleen, want uit een bepaald onderzoek bleek dat zo’n 7 op de 10 vrouwen geen aandacht besteed aan haar nagels. Het is dus tijd om die nagels de aandacht te geven die ze echt verdienen! Want het is zo belangrijk om gezonde en verzorgde nagels te hebben: je maakt er een eerste goede indruk mee bij iemand én hygiène is natuurlijk belangrijk. OPI kent het belang van goede nagelverzorging en daarom hebben ze een stappenplan ontwikkeld voor de perfecte verzorging. Meer weten? Lees dan snel verder!

 

Infinite Shine Treatments

Vooraleer ik jullie door de verschillende stapjes gids, wil ik eerst iets vertellen over de Infinite Shine Treatments van OPI. Ze hebben 4 verschillende base coats ontwikkeld waarmee ze een oplossing bieden voor de meest voorkomende nagelproblemen. Deze 4 unieke formules helpen om de nagels te voeden, versterken, glad maken of verhelderen. De coats bevatten verschillende ingrediënten die echt diep voeden en de productjes bieden tot zo’n 11 dagen lang een prachtige glans. Ik koos voor de Infinite Shine Conditioning Primer. Deze gaat de nagel hydrateren en voeden om zo uitdroging tegen te gaan. Het zit boordevol antioxidantrijke lotusbloemolie, bamboe-extract en glasswort plant extract. De nagels voelen sterker en gehydrateerd aan, daarnaast gaat het product ook het splitten van nagels tegen.

Het product doet echt waar het voor gemaakt is. Daarnaast blijft mijn nagellak veel langer zitten, dus dat is ideaal!

 

 

OPI infinite shine treatments
OPI nailpolish beach bag

 

De ultieme gids voor gezonde nagels

OPI gaf me een plan met daarop alle stappen voor gezonde nagels. Probeer het ook zeker eens thuis!

  • Stap 1: was je handen en vijl de nagels in je favoriete vorm. Daarna gebruik je de Infinite Shine Treatment als base coat. Begin in het midden van de nagel en vergeet ook zeker de kantjes niet!
  • Stap 2: gebruik je favoriete Infinite Shine kleurtje. Voeg een laagje toe boven op de base coat. Zorg ervoor dat er toch zo’n halve milimeter vrij is zodat je niet op de nagelriemen en randen lakt. Voeg nog een laagje toe en wacht 1 minuut.
  • Stap 3: Als je van sterke nagels en een glossy look houdt, gebruik dan de Infinite Shine Top Coat die je op dezelfde manier als de base coat aanbrengt. Zorg ervoor dat je deze 20 minuutjes laat drogen.
  • Stap 4: (Dit is stiekem mijn favoriete deeltje!). Voeg de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil to Go toe op de randen van je nagels. Masseer goed in en voilà, je bent helemaal klaar! Het fijne aan deze olie is dat hij totaal niet vettig aanvoelt en echt heeeeemels ruikt. Dit geurtje zou perfect in een wellness passen.

 

OPI cuticle oil

Gratis Strandtas

De zomer is eindelijk hier en dit weekend geven ze tropische temperaturen! We trekken allemaal naar het strand (ik spijtig genoeg niet want veeel te veel werk ;-)) en een strandtas komt goed van pas. Zeker eentje die er nog eens leuk uitziet ook! Bij OPI krijg je momenteel een gratis strandtas cadeau als je op de website een bestelling plaats waarbij één productje uit het assortiment nagelverzorging komt, en je bestelling minimaal 65 euro bedraagt. De tas is goed ruim en biedt plaats voor een aantal handdoeken.

 

Je kan de producten hier bestellen: https://opi-shop.be/nl/

Dankjewel OPI om mijn nagels weer helemaal Summer-proof te maken! Xx

 

 

 

*Disclaimer: ik heb deze productjes gratis ontvangen. Ik werk enkel samen met merken waar ik zelf compleet achter sta en ik geef altijd mijn eerlijke mening. 

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

3 Reacties

  1. januari 14, 2019 / 6:24 pm

    I love OPI products, their quality is amazing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.