Time To Bloom: verborgen parel in hartje Leuven

Time To Bloom Leuven

*fotocredits: @exploring_si & Time to Bloom

 

We kennen allemaal de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat in Leuven. Het zijn twee van de grootste shoppingstraten in ’t stad, vooral ook gekend bij de toeristen. Toch zijn er nog enkele verborgen parels die ik nog niet ontdekt had. Eentje daarvan is Time to Bloom, een pop-up winkel in de Diestsestraat voor mama én mini. Jolien is the lady achter dit concept, ze opende haar winkel aan het begin van maart. Zelf heeft ze ook een kindje en daarmee weet ze precies wat mama en mini nodig hebben. Het werd tijd om deze verborgen parel te ontdekken!

Time to Bloom

Time to Bloom is een pop-up store waar je leuke dingen vindt voor mama & mini, allemaal gemaakt door Jolien en andere lokale ondernemers, sommigen van hen ook uit Leuven zelf. Ze heeft een leuk assortiment met verschillende items: juwelen, kleding voor kids, huidverzorging, tote bags, decoratie enzoverder.

Naast al die leuke spullen, is Time to Bloom ook een ‘mamacafé’. Je kan er als mama rustig genieten van een heerlijk kopje koffie en een lekker gebakje. Er is een apart hoekje waar ouders de kindjes kunnen verzorgen en de pamper kunnen verversen. Zo’n concept ontbrak echt nog in Leuven, en misschien wel in heel België. Met kinderen uit eten gaan kan moeilijk zijn. Ik heb zelf misschien nog geen kids, maar wel drie jongere zussen én het vraagt veel tijd. Luiers verversen, borstvoeding geven, vragen om het flesje op te warmen: allemaal zaken die bij het moeder zijn horen. Jep, soms kunnen er bij een restaurantbezoek weleens boze blikken zijn als het kleintje op dat moment een huilbui krijgt… En dat is bij Time to Bloom dus echt niet het geval. Mama’s en mini’s zijn er welkom!

Ik vind het zelf leuk om lokale ondernemers te steunen. Wanneer ik de shop binnenging, voelde ik me direct welkom. Jolien is zelf zo’n lieve madam en iemand die volledig voor haar passie gaat. Echt een bezoekje meer dan waard! Wil je zelf eens langsgaan? Diestsestraat 206 is the place to be!

 

Workshops & Events

Jolien organiseert op regelmatige momenten ook workshops en events. Vergeet zeker niet de events op Facebook te bekijken. Next up is een Paasbrunch, een infosessie over geboortekaartjes en leuke workshops voor mama’s en kids.

Time to Bloom Leuven

Details

www.timetobloom.be

www.facebook.com/yourtimetobloom/

www.instagram.com/littlelouvain/

 

Signature blogger

 

 

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Elien is a Belgian freelancer, social media manager and content creator. She loves photography, healthy food, reading magazines and – of course – blogging and travelling ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.