Les Folies: dé nieuwste hotspot in town

Les Folies Leuven

In Leuven zijn er verschillende soorten shops, van grote ketens tot multibrand-shops. De laatste tijd openen veel nieuwe winkels hun deuren in het stad en dat biedt natuurlijk meer mogelijkheden voor iedereen die onze prachtige stad wenst te bezoeken. Jullie weten ondertussen al dat ik een ‘lokale winkelaar’ ben. Dit wil zeggen dat ik de voorkeur geef aan kleine Belgische shops als het op mode aankomt. Ik heb dan ook al een post geschreven over de opening van de winkel van Les Folies in maart. Deze week had ik eindelijk de tijd gevonden om langs te gaan in de winkel en ik kan je dit al vertellen: het is echt de moeite waard! Vergeet zeker deze winkel geen bezoekje te brengen bij je volgende bezoek aan Leuven. Vandaag vertel ik je meer!

 

Toen ik de winkel binnenstapte was er één ding wat mij onmiddelijk opviel: wat een ruimte! Echt een zeer ruime zaak en zo heb ik het graag. Het is er aangenaam winkelen. Daarnaast is de keuze ook groot en is alles mooi gerangschikt op kleur. Of je nu op zoek bent naar een trendy outfit voor in ’t stad of dé perfecte outfit voor een galadiner: hier vind je zeker wat je zoekt!

Twee prachtige jumpsuits trokken direct mijn aandacht en ik moest ze gewoon passen. Ondertussen had ik ook een leuk gesprek met de shop manager, wat een lieve dame trouwens! Ze staat klaar om je te helpen en geef echt eerlijk advies. Dat waardeer ik ook want zelf ben ik niet goed in het maken van keuzes (als het op shoppen aankomt). De eerste jumpsuit die ik uitprobeerde was deze zwarte jumpsuit met kant. En dan vond ik deze gestreepte culottes die ik echt niet kon weerstaan. Zo’n culottes jumpsuit is geschikt voor elke situatie. Het is verfijnd én benadrukt de vormen. ‘Show what your mama gave ya!’

 

Les Folies

 

 

Les Folies Leuven

 

Culottes stylen

Deze lente/ zomer zien we de losse korte broeken vaak terug, namelijk de culottes. En jumpsuits + culottes, dat is gewoon de ideale combinatie! A match made in heaven… Maar hoe stijl je dat nu? Eigenlijk zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Voor een chique diner kan je het combineren met pumps en een stijlvolle blazer. Of stijl het met een biker jacket voor die informele brunch met vrienden. Het kost dus geen moeite om dit te combineren! Zelfs in de herfst/ winter is zo’n culotte jumpsuit ideaal, dan combineer je het gewoon met een t-shirt voor een trendy look.

 

 

Les Folies Leuven

 

 

Les Folies Leuven

 

bloementop

Ik hou van bloemetjes! Dat is waarschijnlijk ook wel duidelijk als je mijn vorige posts gelezen hebt. Bloementops zijn de ideale basic in elke kast. Het is een musthave voor deze lente en zomer, én je kan het gewoon ook in de herfst dragen met de juiste accessoires. Deze satijnachtige top is superzacht en nog eens goed van prijs ook (€29).

Had ik al gezegd dat Les Folies trendy kleding biedt voor een goede prijs? Deze top is maar €29 en de culottes jumpsuit heb je voor €49. Betaalbaar en kwaliteit, ideaal toch?

 

Details

Website: les-folies.be

Culottes jumpsuit:  www.les-folies.be/culotte-jumpsuit.html

Bloementop:  www.les-folies.be/flower-satiny-top-white.html

 

 

 

 

Signature blogger

 

Les Folies Leuven

 

 

Littlelouvain

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook