fbpx

Zomer: cocktails, zon én mijn nieuwe strandoutfit van Veritas

Strandoutfit Veritas

Yes, de zomer komt eraan! Ik ben absoluut geen herfst of wintertype, voor mij mogen die seizoenen altijd rap voorbijgaan. Wat echt voor mij telt is de zomer: heerlijke temperaturen, zwoele avonden en gewoon buiten kunnen zijn. Ik word er instant gelukkig van! Alhoewel ik deze zomer waarschijnlijk niet echt op vakantie ga, vind ik het heerlijk om aan de zwemvijver te liggen. Strandjurkje aan, een cocktail in de hand en dan heb ik toch mijn eigen privéstrand minus het zand? 😉

Om te vieren dat de zomer in aantocht is biedt Veritas korting aan op de nieuwe zomercollectie. Zin in zomerse vibes? Scrol dan naar beneden en ontdek wat ik gekozen heb uit de nieuwe collectie!

Zomercollectie Veritas

Hoog tijd voor een nieuwe tuniek

Veritas biedt momenteel korting aan op de nieuwe zomercollectie. Hoog tijd dus voor een nieuwe tuniek! Ik ging voor de kimono met bladprint, omdat ik van lichte stofjes hou. Een zacht zeebriesje, een grote hoed en een kimono die wappert in de wind, all we need right?

Letterlijk uitblazen aan de zee, misschien moet ik toch maar een vakantie boeken… 🙂

Shop de volledige collectie met 20% korting via deze link: http://bit.ly/2JTyORZ

En laat je alvast in zomerstemming brengen door mijn vrolijke strandoutfit!

Liefs Elien

Veritas zomercollectie
Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

2 Reacties

 1. mei 26, 2019 / 5:13 pm

  Ik vind kimono’s echt geniaal: niet te warm, maar perfect voor later op de avond als het wat frisser wordt 😀 Toffe tuniek dat je gekozen hebt! 🙂

  xo Noor

  • Elien
   Elien
   Auteur
   mei 27, 2019 / 7:47 am

   Ja he! En het bedekt net genoeg 😁 Thanks!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.