fbpx

1 dag in Madrid met Srprs.me

Heb je ooit iets apart geprobeerd, iets volledig buiten je comfortzone? Ik wel. Je weet het misschien maar ik ben freelance journalist geweest voor een aantal magazines. Het grote voordeel? Ik mocht op een aantal leuke perstripjes samen met andere journalisten. Zo mocht ik ook op reis naar Madrid met de reisorganisatie Srprs.me. Hoe die dag verliep, dat vertel ik je vandaag!

Maandag werden we om 7:30 verwacht in de vertrekhallen van Zaventem. Ik had toch wat schrik want normaal plan ik mijn tripjes goed op voorhand. En daar stond ik dan in de hal, met al de andere journalisten. Geen idee waar dit tripje ons naartoe zou brengen. 🙂

Srprs.me

Je hebt misschien al wel gehoord van de reisorganisatie Srprs.me. Zo niet, dan lees je op de website meer. Srprs.me heeft een simpel idee: of je nu op citytrip wilt, wilt gaan backpacken in de bergen of zin hebt in een reisje naar een zonnige bestemming: jij geeft jouw voorkeur door en zij kiezen de bestemming. De bestemming blijft geheim tot op de luchthaven, je hebt dus geen idee waar dit reisje jou naartoe brengt. Ze houden wel rekening met jouw budget én je kan een aantal bestemmingen doorgeven waar je reeds geweest bent.

Wanneer je jouw reis geboekt hebt krijg je een aftelklok en een week voor vertrek ontvang je jouw kraskaart en meer informatie over de weersvoorspelling.

Waarom kiezen voor Srprs.me? Omdat de beste reizen niet gepland zijn, bye bye stressvolle keuzes, jouw lot ligt in de handen van deze reisorganisatie.

srprs.me scratch card

1 dag in Madrid

Het was wel spannend, niet weten waar ik naartoe ging. Toen iedereen uiteindelijk arriveerde mochten we onze persoonlijke kaart krassen. En wij vertrokken naar…. Madrid! Ik was er nog nooit geweest en mijn citytripje begon dus alvast goed.

Sean Dhondt en Lize Feryn zijn de ambassadeurs van deze organisatie, zij stonden ons op te wachten in Madrid. We genoten van een heerlijke lunch op het dakterras van The Hat , wat een heerlijk plekje. De tapas waren ook superlekker, een echte aanrader! Na de lunch ging de groep Madrid ontdekken met segways maar ik besloot samen met twee andere journalisten de stad te voet te ontdekken. Want zo’n segway, dat is absoluut mijn ding niet. 🙂

[jg-ffw]

Madrid srps.me

 [/jg-ffw]

[jg-ffw]

Madrid srprs.me

 [/jg-ffw]

Wat ik zeker zal onthouden: het eten, de prachtige gebouwen en de sfeer. Madrid heeft ook heel wat gezellige winkeltjes.

Het was een geweldige dag, bedankt Srprs.me voor deze ervaring!

Details

Website Srprs.me

Instagram,

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

5 Reacties

 1. Jill
  november 1, 2017 / 4:21 pm

  Echt wel spannend! Weet niet of ik het zou aandurven 🙂 Maar Madrid ziet er supermooi uit! xxx

  • Elien
   Elien
   Auteur
   november 1, 2017 / 4:22 pm

   Haha ja spannend he! Wel een echte beleving!? Madrid is prachtig!

  • Elien
   Elien
   Auteur
   november 3, 2017 / 5:49 pm

   It’s amazing! Let me know when you visit Madrid ☺️

 2. maart 26, 2018 / 9:04 pm

  Ik vond Madrid ook fantastisch. Echt een bruisende stad, veel meer dan ik gedacht had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + tien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hi!

Stuur me een berichtje via WhatsApp of neem contact met me op via mail: elien@littlelouvain.com

× Heb je vragen voor mij?