fbpx

Contentdagen

Online marketing beautysector, lifestyle Kampenhout Vlaams-brabant-6

Herken jij jezelf hierin?

 • Je wil je social media (nog niet) uit handen geven, maar hebt soms niet voldoende inspiratie.
 • Je wil graag op voorhand al jouw social media posts inplannen, zodat het niet steeds last-minute moet gebeuren.
 • Je wil graag leren hoe je efficiënt ideeën bedenkt, ze uitwerkt en daarna inplant.
 • Je wil aan de slag gaan met video’s (reels), maar weet nog niet zo goed hoe en wat.

Dan is een contentdag iets voor jou!

Hoe zo'n contentdag in z'n werk gaat?

Kies je dag en je tijdsblok (je kan kiezen voor 4 uren of 8 uren als je echt all the way wil gaan ;-)). Ik voorzie ook een lekkere lunch, zodat we tussen de twee blokken even kunnen pauzeren.

Kies met hoeveel je komt. Stel dat je liever met een andere ondernemer komt, dan krijgen jullie elk een korting. Altijd leuk om samen in kleine groep te brainstormen!

Op voorhand bepalen we waar we extra op gaan werken. Ik geef jou ook op voorhand al wat huiswerk mee! 😉 Neem zeker je laptop en een notitieboekje mee.

Contentcreatie en social media beautysector

En hoe zit dat met prijzen?

Voor contentdagen werk ik met blokken van 4 uur. Een uur is snel voorbij, en de contentdagen zijn er echt om volledig aan je content te werken.

Per blok van 4 uren is de prijs €380 excl btw, inclusief een lekkere lunch, koffie, thee en water. Kom je met 2? Dan krijg je elk €30 korting, en betaal je dus elk €350 excl btw.

Wil je direct all the way gaan? Dan kan je ook 2 blokken reserveren: van 9u tot 17u. Om jou aan te moedigen veel content te bedenken, krijg je bij het reserveren van een volledige dag €70 korting als je alleen komt.  De prijs bedraagt dan €690 ipv €760.

 

Nog even de prijzen in het kort:

 • 4 uren geboekt en je komt alleen: €380 excl btw.
 • 4 uren geboekt en je komt met 2: elk €350 excl btw.
 • 8 uren geboekt en je komt alleen: €690 excl btw.
 • 8 uren geboekt en je komt met twee: elk €660 excl btw.

*De formules voor een volledige dag zijn inclusief een lunch, bij de halve dagen is er ook koffie, thee en water. En er is altijd een extraatje aanwezig om te snacken.

Een investering voor jouw groei

Als we 8 uren aan jouw content werken, dan kan je lange tijd vooruit met al die ideeën. We plannen meerdere maanden aan content, en ik help je ook bij andere zaken zoals Canva, hoe je Reels maakt etc. De algemene Reels kunnen we ook hier opnemen, in de daglichtruimte.

Op 8 uren kunnen we heel wat realiseren en leggen we voor meerdere maanden aan content vast. Deel het bedrag van €690 excl btw eens door 6? Dat is €115/ maand voor ontzettend veel inspiratie.

Na de sessie is het echt de bedoeling dat jij met ontzettend veel inspiratie naar huis gaat! Als social media manager en online marketeer heb ik al meer dan 100 ondernemers begeleid op weg naar online groei. Ik deel al mijn kennis met veel plezier met jou!

Verwacht je aan:

 • Tips die verder gaan dan de standaard tips. Iedereen weet dat een biografie belangrijk is, maar ik wil verder gaan dan algemeen advies.
 • Concreet advies en voorbeelden.
 • Ontzettend veel inspiratie waarmee je verder kan!

 

De ruimte waar alles plaatsvindt

  Wil je graag een sessie aanvragen? Laat zeker weten welke uren, dagen en of je alleen of met twee komt!