fbpx

Aftellen tot Kerstmis met OPI

OPI X hello Kitty adventskalender

De kerstperiode is misschien wel mijn favoriete periode van het jaar (al hou ik ook enorm van de zomer.) Dat gezellig samenzijn met vrienden, heerlijk dineren, cadeautjes uitdelen: I love it!

En bij kerst horen adventskalenders. Je kent het wel, zo’n kalender waarbij je trouw elke dag een deurtje opent en een cadeautje ontdekt. Ze zijn razendpopulair, al moet ik toegeven dat ik er nog nooit eentje gehad heb. Tot OPI me deze week hun adventskalender opstuurde en wat voor een! Dit eindejaar hebben ze een samenwerking met Hello Kitty en de doos alleen al is een beleving op zich. Als OPI-ambassadeur mag ik deze voor jou uittesten, al moeten we toch nog even geduld hebben tot 1 december om het eerste deurtje te openen. 🙂

OPI X hello Kitty adventskalender (1)

Adventskalender OPI X Hello Kitty

In de kalender zitten 25 mini nagellakken van de Hello Kitty Holiday-collectie. Denk aan feestelijke kleurtjes en véél glitter. Ideaal voor je kerstmanicure!

Meer cadeau-inspiratie nodig? Die vind je ongetwijfeld op de cadeau-pagina van OPI: https://opi-shop.be/nl/70-packs

De adventskalender is nu verkrijgbaar via deze link: https://opi-shop.be/nl/hello-kitty-holidays-2019/2586-hello-kitty-holiday-collection-nagellak-mini-25-pack-adventskalender-3614229024517.html

Vanaf 1 december doe ik dagelijks een deurtje open.

Liefs
Elien

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.