fbpx

We maken het onszelf gemakkelijk vandaag – een heerlijke veggie pasta

Manna vegetarische bolognaise

Nee, geen artikel over marketing deze keer maar iets over een drukke levensstijl, een leven als ‘bijna-vegetariër’, en pasta met tomatensaus: want pasta is voor mij echt alles. Of dat nu superveel koolhydraten bevat of niet, ik zou het nooit kunnen weerstaan. 🙂 Dus sorry aan iedereen die een of ander koolhydraatarm dieet volgt, want dit artikel is all about pasta.

Vegetariër, flexitariër (…) Stop met het hokjesdenken

‘Elien, jij eet geen vlees, ben jij dan vegetariër?’ Hoe vaak ik dit al heb mogen aanhoren. Ik denk niet graag in hokjes en ik ben ook niet voor de volle 100% vegetariër. Ik eet gewoon maar heel af en toe vlees, niet omdat het beter zou zijn voor de natuur, eerder omdat ik het gewoon niet graag eet. (En stiekem ook omdat ik dierenleed vreselijk vind, ja dat ook.) Geef mij maar een bord gevuld met groenten (het liefst tomaten) en ik ben direct goed gezind. Jep, ik heb niet veel nodig om gelukkig te zijn. 🙂

Omdat ik eigenlijk amper vlees eet is het wel belangrijk genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen en daarom ga ik op zoek naar goede vleesvervangers.

Manna vegetarische bolognaise

Manna vegetarische bolognaise

Manna vroeg me een tijdje geleden of ik hun nieuwe vegetarische bolognaise saus wou testen. Uiteraard past dit helemaal in mijn leven (1: ik heb niet veel tijd om te koken, het moet rap gaan. 2: het is veggie.)

Maar wat is er nu zo speciaal aan een vegetarische bolognaise? In de saus van Manna zitten naast de grote dosis groenten ook sojastukjes wat boordevol eiwitten zit. De ideale vleesvervanger!

Heb je zelf geen inspiratie en zin in een vegetarisch gerecht? Kook wat pasta, voeg de saus toe en nog wat basilicumblaadjes. Easy peasy en superlekker! Mijn zussen en papa zijn trouwens wel vleeseters en die hadden totaal niet door dat er soja inzit. 😉 Het viel in de smaak bij iedereen.

De saus is verkrijgbaar in de supermarkt.
* Betaalde samenwerking, maar ik ga enkel samenwerkingen aan als ik ergens volledig achter sta.

Manna vegetarische bolognaise (1)
Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 11 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hi!

Stuur me een berichtje via WhatsApp of neem contact met me op via mail: elien@littlelouvain.com

× Heb je vragen voor mij?