fbpx

LIV Leuven

De voorbije twee weken heb ik veel tijd gehad om artikels te schrijven. Mijn stage is afgelopen en… de lieve collega’s van mijn stageplek gaven mij een gift card van LIV of mij te bedanken. Als jullie van Leuven zijn dan kennen jullie ongetwijfeld LIV, een multi-brand boetiek in Leuven. Daar koos ik een prachtige top van het merk See By Chloe gemaakt uit kant met de meest speciale mouwen!  Benieuwd? Vandaag toon ik jullie hoe ik deze top het liefste combineer.

 

Liv Leuven

Liv   is een van de verboren parels in de Mechelsestraat, mijn favoriete straat om te winkelen. Toeristen bezoeken het liefste de grote straten zoals de Bondgenotenlaan, maar eerlijk: de mooiste winkeltjes vind je net in die kleinere en gezellige straatjes. Iedereen kent de Diestsestraat of de Bondgenotenlaan…  Een paar maanden geleden ging ik trouwens op pad met een journalist van Goesting Magazine en ik mocht hem al mijn favoriete winkels tonen. En ja hoor, die liefde voor de Mechelsestraat kwam ook aan bod in het artikel. 😉 Je leest er meer over hier: littlelouvain.com/favourite-shops-in-leuven/

LIV leuven

Top in kant met bloemenpatroon

Ik zal het direct maar toegeven: ik ben verslaafd aan kant. Maar kan je mij dat kwalijk nemen? Kant is vrouwelijk, romantisch en chique. Je kan het met zoveel verschillende items combineren en daardoor is het een musthave in elke kleerkast. Ik combineerde het hier met mijn favoriete tasje van Guess en een lederen rok, maar het staat ook prachtig op een jeansbroek! Een kanten top is een echte klassieker, stiekem heb ik er ook wel een aantal in mijn kast hangen…

 

 

LIV Leuven

LIV Leuven

Details:

Website LIV: www.liv-store.com

Instagram: Liv_multibrandboutique

Facebook: LIVmultibrandboutique

Adres: Mechelsestraat 16 3000 Leuven

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 16 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.