fbpx

Woodwick I crackles as it burns

Crackles as it burns Woodwick

Woodwick

Woodwick geurkaarsen met openhaard effect

Bepaalde geuren doen me denken aan mooie momenten in mijn leven. Ik weet het nog goed toen ik de eerste keer de deur van mijn studio in Leuven opende, waar is die studententijd naar toe? 🙂 Oh wat vond ik het fijn om die ruimte aan te kleden en gezellig in te richten. Een kaarsje op mijn bureau, eentje in de badkamer…

WoodWick werd in 1990 opgericht in Lynchburg, Virginia, USA. Het bedrijf maakt geurproducten, waaronder de o zo gekende geurkaarsen met openhaard effect. Als je ze aansteekt lijkt het net alsof je aan een gezellig vuurtje zit, het maakt hetzelfde geluid.

De collectie

WoodWick heeft kaarsen in alle kleuren en formaten. Als je verschillende formaten combineert, dan heb je een speels effect. Je kan kiezen uit zoveel verschillende geuren, ik koos vooral voor geuren die me doen denken aan de heerlijke avondjes op het strand tijdens mijn vakanties naar Spanje. Heerlijk is dat!

Het geluid

De kaarsen van WoodWick zijn vooral bekend om hun geluid. Het doet denken aan een knisperend haardvuur, zo gezellig.

Details

Website,

Facebook

Volg:
Elien
Elien

Hi, ik ben Elien. Op de blog vind je mijn passie voor mode, beauty, lifestyle en verre reizen. Mijn laptop en smartphone wijken nooit van mijn zijde en ik ben stiekem ook wat koffieverslaafd. Een lekkere cappuccino naast me tijdens het werken, daar kan ik zo van genieten!

Mijn motto: Ga je dromen achterna, ze weten de weg. ♥︎

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

3 Reacties

  1. Marie-Flore Wiame
    november 6, 2017 / 6:15 pm

    Hallo,

    Ik heb horen zeggen dat er een winkel is in Leuven die deze kaarsen verkoopt. Weet jij toevallig welke of koop jij ze via internet?

    Fijne avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 8 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.