fbpx
Littlelouvain online marketing

COPYWRITING

Een mooie website zonder sterke teksten? Dat werkt niet. Een korte maar krachtige tekst verkoopt, daarom investeer je best in een copywriter die met woorden speelt én weet wat een goede tekst nodig heeft.

In 2018 was ik eindredacteur voor een Belgisch magazine. Naast het schrijven van teksten zorgde ik ervoor dat het eindresultaat tip top in orde was.

E-mailmarketing

Uit onderzoek blijkt dat we onze gsm vooral gebruiken voor het lezen en versturen van e-mails. De return on investment is vaak veel hoger: terwijl posts op social media snel in de massa verdwijnen, wordt een e-mail vaak meerdere keren geopend. Daarnaast is het direct gericht naar jouw (potentiële) klant, en kan je het dus enorm personaliseren.

Via e-mailmarketing zetten we een sales funnel op waarbij we leads van naamsbekendheid naar verkoop leiden.

The Fashion Store shoot

FOTOGRAFIE

Een sterke tekst? Check! Teksten zijn belangrijk maar je moet ook nadenken over het juiste beeldmateriaal, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden. We zijn visueel ingesteld en onze aandacht gaat meestal direct naar een foto, daarom is beeldmateriaal zo belangrijk.

Ik verzorg elke maand de product shoots van meerdere klanten. Productfotografie en sfeerbeelden zijn mijn specialiteit.

SOCIAL MEDIA

Tegenwoordig zit elk bedrijf op social media. Het gevolg? Potentiële klanten krijgen een grote lading commerciële boodschappen op zich afgestuurd. En dat zorgt ervoor dat jij minder opvalt in de massa. Ik beheer de kanalen van mijn klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun core business.

Shine on social media

SAMENWERKINGEN OP DE BLOG

Naast mijn online marketing diensten werk ik elk jaar samen met verschillende bedrijven. Heb je een sterk verhaal en mag ik jouw verhaal vertellen op mijn blog?

Ik werkte al samen met Innocent, Kneipp, Babor,  WoodWick, Esprit, CoolBlue, Les Foulards Shanna, L’oréal, Brabantia, OPI,  AXA Bank en nog veel anderen.

INFLUENCER MARKETING

Op zoek naar influencers met een groot bereik, een bepaalde niche of in een bepaalde sector? Daar kan ik je mee helpen!

Bij influencer marketing is een match met jouw doelgroep heel belangrijk. Maak duidelijke afspraken zodat je tijdens de samenwerking niet met onaangename verrassingen moet afrekenen.

 

Identiteits shoot Littlelouvain