fbpx
Skip to content Skip to footer

Wie ben ik?

Mijn naam is Elien, ik ben online marketeer en werk voor verschillende ondernemers in België en Nederland, en nog specifieker voor beauty, mode, food & lifestyle. 

Dit wil zeggen dat ik de kanalen van deze ondernemers beheer zodat zij zich kunnen focussen op hun bedrijf. Dit gebeurt via een vast maandelijks pakket. Daarnaast zorg ik ook voor de invulling (denk aan fotografie en teksten.) 

Naast het beheer kunnen ondernemers en bedrijven ook bij mij terecht voor adviesmeetings en workshops. Via coachingtrajecten leer ik ze hoe ze hun kanalen optimaal kunnen gebruiken. Dankzij mijn specialisatie in marketing-communicatie en mijn ervaring weet ik exact hoe ondernemers de juiste klanten kunnen aantrekken.

Mijn expertise

Mijn ervaring met huidverbetering en beauty

6 jaar geleden kwam ik in contact met huidexperte Femke van Esthetiek Femke. Een topper in haar vak! Ze heeft samen met haar topteam mijn huid gered. Zij was mijn eerste klant en liet mij inzien dat ik een enorme passie voor beauty en huidverbetering heb. In die 6 jaar heb ik me verdiept in de huid, maar ook in ziektebeelden. Hierdoor werk ik niet enkel voor huidexperten, maar ook voor dokters, therapeuten, diëtisten en lifestylemerken. Het grote voordeel? Ik ken de meeste behandelingen en/ of merken, waardoor ik meestal geen input meer nodig heb. Hierdoor hoef jij enkel nog de tekst na te kijken en een go te geven, ik doe de rest!

Maak kennis met mijn klanten

Benieuwd naar mijn werk?

productfotografie bedrijven
Huid & bodyplan hombeek
social media manager vlaams-brabant

Geen idee wat jij nodig hebt?

Neem contact op

Elke ondernemer heeft andere noden. Daarom stel ik met plezier iets samen op basis van datgene wat jij nodig hebt. 

Een eerste afspraak is vrijblijvend. Dit kan online of in de vergaderruimte in Keerbergen.