fbpx
social media workshop vlaams-brabant

Of je nu je eigen zaak hebt, of zin hebt om te ondernemen: deze pagina bezoek je met een duidelijke reden. Je wil bijleren en weten hoe je jouw kanalen volop kan inzetten om je ideale klanten te bereiken. Fantastisch is dat, en daar wil ik jou mee helpen! Via persoonlijke 1-op-1 sessies gaan we samen aan de slag. Verwacht je niet aan ingewikkelde theorie waar je achteraf niets mee bent, maar aan een duidelijke uitleg en hulp.

De bedoeling van deze sessies is echt dat jij weet hoe het verder moet!

Zit je met deze vragen/ problemen?

– Het lukt me maar niet om te groeien in aantal (juiste) volgers en nieuwe klanten.
– Ik heb geen idee hoe je een duidelijke huisstijl creëert, die toont waar ik voor sta.
– Welke content moest ik juist delen?
– Hoe kan je efficiënt social media posts inplannen?
– Wat is het nut van e-mailmarketing en blogs?

Wat kies je wanneer?
  • Een coachingsessie van 2 uur: als je over een bepaald onderwerp meer wilt leren
  • Een coachingtraject: als je gedurende een langere tijd coachings wil volgen
  • Een adviesmeeting/ urenpakket: wanneer je in het jaar heel wat vragen hebt en begeleiding wenst.
  • Een social media scan: een volledig rapport met een scan van je kanalen. Je ontdekt wat je al fantastisch doet, en waar eventueel nog verbeterpunten zijn.
Social media coaching Vlaams-Brabant
De opties
social media workshops voor ondernemers bedrijven
Workshop op maat

COACHING PER THEMA

  1. Workshop marketing van A tot Z. De volgende zaken komen aan bod: Vind jouw identiteit: huisstijl en USP’s, Het belang van een online strategie: doelgroepen, doelen en kanalen, De marketing/ contentkalender,  E-mailmarketing/ sales funnel, De rol van social media (Facebook, Pinterest, Instagram en LinkedIn),  De juiste content op social media (Fotografie, Copywriting), Remarketing en persona’s: lookalike, Statistieken opvolgen, Influencer marketing
  2. Workshop Reels maken. Reels zijn nog relatief nieuw op Instagram, daarom is dit type video nog belangrijker dan een IGTV video. In deze coaching leer je hoe je een perfecte video maakt, en wat de voordelen zijn.
  3. Workshop: groei je mailinglijst. Wil je in 2021 op automatische piloot de mailadressen van potentiële klanten verzamelen? Dan is deze workshop iets voor jou. Na deze coaching weet je hoe het verder moet.
  4. Coaching Canva. Geen idee hoe je meer consistentie steekt in je social media? En wil je graag een huisstijl uitwerken? Dan is deze coaching ideaal.

 

* Elke presentatie is volledig op maat van je bedrijf.

COACHING OP MAAT / TRAJECT

Je krijgt van mij een vragenlijst doorgestuurd zodat ik weet welke onderwerpen we gaan bespreken. De presentatie wordt ook volledig op maat van je bedrijf samengesteld, en je krijgt eventueel duidelijke video’s zodat je achteraf alles kan herbekijken.

Prijs? €425 excl btw (vanaf juli 2021) voor een volledige presentatie op maat, en een sessie van 2u30. Je mag me de week zelf ook nog al je vragen doorsturen ( een document, hierin geef ik je dan antwoord) Dit is ook Inclusief stappenplan zodat jij weet hoe het verder moet (welke stappen jij zelf moet ondernemen)

Wil je meer leren over verschillende onderwerpen of je volledige online marketing? Dan is een coachingtraject iets voor jou! We werken een aantal maanden intensief samen aan de hand van een planning, zo weten we aan welke zaken we iedere maand werken.

coaching social media vlaams-brabant-2

Social media scan

Ben je op zoek naar een grondige analyse van je kanalen? Dan is een social media scan iets voor jou!

Dit is een volledig rapport op maat van jouw bedrijf, waarbij ik al je kanalen en communicatie grondig onder de loep neem.

In dit rapport lees je niet alleen wat er al goed is, maar ook welke mogelijke verbeterpunten er zijn.

Online coachingsessie

Adviesmeetings

Ben je geen klant bij mij voor je social media kanalen, maar heb je toch heel wat vragen?

Dan kan je kiezen voor advies doorheen het jaar. Aan de hand van mijn social urenpakket kan je 1 of meerdere uurtjes aankopen, zodat je heel het jaar door begeleiding hebt.

Je kan ook een losse sessie boeken van 1 à 2 uren (aan uurtarief). 

Ontdek een antwoord op al jouw vragen

Wat is het verschil tussen een coaching en een coachingtraject?

Een coaching is één moment waarop we samenkomen en ik meer uitleg geef over een bepaald thema. Een coachingtraject zijn meerdere coachings verspreid over een aantal weken/ maanden, dit is ideaal als je graag over je volledige online marketing bijleert.

Hoe lang duurt zo'n coaching, en waar vindt die plaats?

Een coaching duurt minimum 2 uren, maar je kan altijd een uurtje bijboeken. (afhankelijk van het onderwerp). De coachings vinden plaats in de presentatieruimte in Kampenhout, of online (ik kan mijn scherm delen)

Wat leer je tijdens een coaching?

Je kan kiezen voor één van mijn algemene coachings, of kies voor een coaching op maat. Als je een coaching op maat kiest, dan krijg je een antwoord op al jouw vragen/ kijken we samen naar de dingen waar je problemen ondervindt.

Voor een coaching op maat krijg je van mij een vragenlijst via mail. Op basis van deze vragenlijst kan ik de coaching voorbereiden.

Wat is inbegrepen?

Tijdens de coaching overlopen we een presentatie, die je na de coaching ook via mail krijgt. Heb je gekozen voor een coaching op maat? Dan bevat die presentatie heel wat voorbeelden op maat van jouw bedrijf.

Kan ik na de coaching nog vragen stellen?

Ja zeker, je mag de week na de coaching nog je vragen doorsturen via Whatsapp. Let wel op: stuur me direct al jouw vragen door, dat werkt veel prettiger dan iedere dag één vraag door te sturen :-).

Na die week kan je nog een uurtje vragenronde bijboeken indien gewenst.

Ik wil na de coaching begeleiding

Als je doorheen het jaar begeleiding wenst, dan kan je na de coaching gebruik maken van mijn urenpakket. Je koopt 1 of meerdere uurtjes aan voor begeleiding doorheen het jaar (zie diensten).

Wat is de bedoeling van een coaching?

Het is echt de bedoeling dat jij weet hoe het verder moet. Het is dus niet alleen maar ’theorie’ of de basis, we gaan echt veel dieper in op bepaalde zaken. Daarnaast lever ik ook graag een concreet stappenplan aan, zodat je zelf aan de slag kan. Je hebt namelijk niets aan een coaching als je niet weet hoe je het in de praktijk omzet. 🙂

Alleen maar bruikbare tips en feedback dus, zodat jij je zaak samen met mij kan laten groeien.

Vraag vrijblijvend je workshop aan

    coaching social media vlaams-brabant-3